Η κόρη του Μπιλ Γκέιτς, Τζένιφερ έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου του κορωνοϊού και το ανακοίνωσε στα social media, κάνοντας χιούμορ με τους οπαδούς των θεωριών συνωμοσίας με «πρωταγωνιστή» τον ιδιοφυή πατέρα της.

Στην ανακοίνωση της ανέφερε με σατιρικό χαρακτήρα ότι προς μεγάλη της λύπη, στην περίπτωσή της το εμβόλιο που έκανε δεν περιέχει κάποιου είδους «τσιπάκι» που έχει φτιάξει ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft για να «μπαίνει στο μυαλό τους» και να παρακολουθεί τις κινήσεις τους.

Η ανάρτηση της περιλαμβάνει και δύο υστερόγραφα, όπου στο πρώτο επισημαίνει ότι θα εξακολουθήσει να φορά τη μάσκα της (ή ακόμα και δύο) παρότι εμβολιάστηκε, και στο δεύτερο να «ενημερώνει» ότι δυστυχώς το εμβόλιο δεν εμφύτευσε τον ιδιοφυή πατέρα της στο μυαλό της. «Μακάρι το mRNA να είχε αυτή τη δύναμη», καταλήγει η Τζένιφερ Γκέιτς.

Η 24 ετών Τζένιφερ Γκέιτς σπουδάζει ιατρική στην πανεπιστημιακή σχολή Icahn School of Medicine του Mount Sinai, και βρίσκεται στο δεύτερο έτος των σπουδών της.

Στην ανάρτηση που έκανε, η νεαρή κοπέλα, εξέφρασε ευγνωμοσύνη που της δόθηκε η δυνατότητα να κάνει το εμβόλιο, ευχαριστώντας θερμά τους επιστήμονες και το ιατρικό προσωπικό που μάχονται στην πρώτη γραμμή κατά του κορωνοϊού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Gates (@jenniferkgates)