Τζένιφερ Άνιστον: Κυκλοφορεί με τον Μπραντ Πιτ. Είναι γνωστό πως η Τζένιφερ Άνιστον αυτή την περίοδο γυρίζει τα νέα επεισόδια της σειράς που πρωταγωνιστεί, το  ενώ είναι επίσης γνωστό πως ο Μπραντ Πιτ εργάζεται στον ίδιο χώρο για την τελευταία του ταινία «Bullet Train».

Έτσι, λοιπόν, αρκετοί θαυμαστές του πρώην ζευγαριού, πιστεύουν πως οι δύο ηθοποιοί έχουν έρθει και πάλι κοντά. Μάλιστα, η τελευταία selfie που ανέβασε η Τζένιφερ Άνιστον στο Instagram έκανε τις φήμες και τα σενάρια για επανασύνδεση να φουντώσουν!

anistonpitt

Η Τζένιφερ δημοσίευσε μια selfie στα stories της, από τα γυρίσματα της σειράς, μαζί με τον αγαπημένο της σκύλο Clyde στο παρασκήνιο. Οι θαυμαστές της όμως αντί να προσέξουν το αξιολάτρευτο κουτάβι, επικεντρώθηκαν στο σώμα ενός άνδρα που βρισκόταν πίσω από την Τζένιφερ.

Το κεφάλι της ηθοποιού αποκρύπτει την ταυτότητά του ξαπλωμένου άνδρα, αλλά ο γνωστός ιστότοπος, Deuxmoi, έγραψε πως σύμφωνα με πηγές ο άνδρας «χωρίς πρόσωπο» είναι ο Μπραντ Πιτ. Μάλιστα, ο ιστότοπος έκανε δημοσκόπηση στο Instagram με το ερώτημα: «Πιστεύετε ότι είναι ο Μπραντ»; Το ερώτημα, όπως θα δείτε παρακάτω, δίχασε το κοινό αφού το 49% απαντά «ναι» και το 51% «όχι».

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ παντρεύτηκαν το 2000 και το 2005 χώρισαν όταν ο ηθοποιός γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας «Mr & Mrs Smith» την Αντζελίνα Τζολί.