Η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε λεπτομέρειες, για πρώτη φορά, για τη βάφτιση του γιου της με τον Βασίλης Κικίλια που θα γίνει στην Πάτμο.

Πιο συγκεκριμένα, πλησιάζει η ημέρα της βάπτισης του γιου του υπουργού Υγείας και της πρώην παρουσιάστριας και μοντέλου. Η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρθηκε στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτμο.

Μιλώντας στον Μιχάλη Πλεμμένο και την κάμερα του «Happy Day», στο πλαίσιο του Impactalk, η Τζένη Μπαλατσινού παραδέχτηκε πως η βάφτιση θα πραγματοποιηθεί σε στενό κύκλο.

«Πρώτα ο Θεός θα βαφτίσουμε το μωρό μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Θα είναι πολύ στενά, οικογενειακά και με ντόπιους ανθρώπους από το νησί μας. Γονείς, συγγενείς και λίγοι καλοί φίλοι θα παρευρίσκονται μαζί μας», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε πως είδε φωτογραφίες του Κικίλια junior και, όπως είπε, μοιάζει στην Τζένη Μπαλατσινού.

Τζένη Μπαλατσινού

Πώς θα λέγεται το παιδί της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια;

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο νησί, η Πάτμος, είναι το καταφύγιο της Τζένης Μπαλατσινού εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αφού περνάει εκεί τα καλοκαίρια της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όσο για το διπλό όνομα; Ο Κικίλιας junior θα πάρει το όνομα Παναγιώτης Αντώνιος. Το «Παναγιώτης» προέρχεται από τον πατέρα του Υπουργού Υγείας, ενώ το δεύτερο όνομα από ένα τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου στο Μοναστήρι του Ευαγγελισμού, στην Πάτμο.