Ευτυχισμένοι όσο ποτέ είναι αυτή την περίοδο η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας αφού η καθημερινότητα τους άλλαξε προς το καλύτερο με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Αν και η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια είχε ένα δύσκολο τοκετό όπως δήλωσε η ίδια, η ευτυχία που βρίσκει κοιτώντας τα μάτια του γιου της και του άντρα της είναι αρκετή για να εξαφανίσει οποιαδήποτε αρνητική σκέψη.

«Όταν έχεις μωρό, η καθημερινότητα είναι λίγο πιο ζορισμένη και είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Δόξα τω Θεό, όταν υπάρχει πρόγραμμα, τα καταφέρνουμε όλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, δεν περίμενα να νιώσω τέτοια συναισθήματα. Τέταρτη φορά μητέρα. Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα. Κοιμάται το μωράκι το βράδυ, από τότε που σταμάτησα τον θηλασμό έχουμε μπει σε ωραίο πρόγραμμα», είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό η Τζένη Μπαλατσινού.

Σήμερα ο υπουργός Υγείας γίνεται 47 ετών και η Τζένη του ευχήθηκε δημοσίως, με μια λιτή αλλά πολύ γλυκιά ανάρτηση. Μια φωτογραφία με τον ίδιο να ατενίζει το μπλε της θάλασσας. Χρόνια πολλά #myman❤️ έγραψε η Τζένη κάτω από την φωτογραφία.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.