Τζέιμς Μποντ: Δεν έχει χρόνο για να πεθάνει. Ο κορωνοϊός έχει «χτυπήσει» για τα καλά τον Τζέιμς Μποντ. Η πρεμιέρα της νέας ταινίας του διάσημου πράκτορα 007 αναβάλλεται για τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες εξαιτίας της πανδημίας που πλήττει όλη την υφήλιο.

Πότε θα δούμε το «Νο Time to Die»

Το «Νο Time to Die» είχε αρχικά προγραμματιστεί να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο του 2020. Εκείνη την περίοδο όμως βρισκόμασταν στο πρώτο σφοδρό κύμα της Covid – 19 και οι κινηματογράφοι στις περισσότερες χώρες είχαν βάλει λουκέτο. Περιμέναμε λοιπόν να δούμε την 25η κατά σειρά ταινία με τις περιπέτειες του Τζέιμς Μποντ το Φθινόπωρο, προγραμματισμός ο οποίος επίσης ανατράπηκε.

Σήμερα ανακοινώθηκε επισήμως πως το «Νο Hard to Die», με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ, θα κάνει τελικά παγκόσμια πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου του 2021!

Αυτή βέβαια δεν είναι η μοναδική μεγάλη πρεμιέρα που έχει πάρει διαδοχικές αναβολές λόγω του κορωνοϊού. Η διεθνής κινηματογραφική βιομηχανία έχει δεχτεί τεράστιο πλήγμα τον τελευταίο χρόνο και ζητά κρατικά μέτρα στήριξης προκειμένου να καταφέρει να βρει ξανά την ισορροπία της.