search

LIFESTYLE

Τζέιμς Καφετζής: Ο Παππάς εκνευρίστηκε για το κινητό κι εγώ επειδή τραμπούκιζε έναν σεκιουριτά

Ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις τηλεοπτικές προτάσεις που του έχουν γίνει.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και αρχικά, αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που του έχουν γίνει.

Ο Τζέιμς Καφετζής παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο All Star Survivor, τον Αλέξη Παππά και τη σχέση που έχει σήμερα με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη (σ.σ. τους κολλητούς του στο Survivor).

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και αρχικά, αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που του έχουν γίνει.

«Είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις για να είμαι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά δεν έγινε τελικά, ίσως να το δούμε από Γενάρη. Γενικά μου έχουν γίνει προτάσεις για πάνελ, αλλά πέρυσι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για μένα. Δεν μου ταιριάζει να βρίσκομαι σε πάνελ εκπομπής», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το All Star Survivor και το δικαστήριο που εκκρεμεί με την παραγωγή, είπε: «Μεγάλο στέλεχος της Acun Medya με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε να μπω, αλλά εκκρεμεί το δικαστήριο με την παραγωγή».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε προηγούμενους συμπαίκτες του. Πιο συγκεκριμένα, τον Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλλο.

«Στον Τριαντάφυλλο μπορεί να δώσουν παραπάνω χρήματα, γιατί ξέρουν ότι θα φέρει και παραπάνω χρήματα. Όσο για τον Αλέξη Παππά, αν είχε εκνευριστεί μαζί μου, επειδή είχα κινητό, τότε κι εγώ, ο λόγος που δεν συμπαθούσα είναι επειδή τραμπούκιζε έναν σεκιουριτά. Αλλά είναι λόγια δικά μου, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν είχα κινητό στο Survivor, αν είχα, θα με ψήφιζα κιόλας», είπε.

Τέλος, μίλησε για τη σχέση του με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη, με τους οποίους ήταν αχώριστοι κάποτε.

«Το παιχνίδι ήταν πριν δύο χρόνια. Έγιναν κάποια πράγματα και εδώ και έναν χρόνο, με τον Νίκο και την Άννα Μαρία, είμαστε σπαστά. Αλλά δεν είναι ότι αντιπαθούμε ο ένας τον άλλον, άμα βρεθούμε έξω μια χαρά θα είμαστε», δήλωσε κλείνοντας.

Διαβάστε ακόμη: