Μέσω ενός βίντεο στο Instagram που ανησύχησε τους θαυμαστές του ο διάσημος τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ, αποκάλυψε ότι πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt, το οποίο προκαλεί παράλυση στο πρόσωπο.

Όπως ο ίδιος είπε, το πρόσωπό του έχει πλέον παραλύσει, ενώ εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει, αναγκάστηκε πριν από μερικές ημέρες να ακυρώσει τις ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας του.

«Γεια σε όλους, Justin εδώ, ήθελα να σας ενημερώσω παιδιά για το τι συμβαίνει. Προφανώς μπορείτε να δείτε το πρόσωπό μου. Έχω αυτό το σύνδρομο που ονομάζεται σύνδρομο Ramsay Hunt και είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στα νεύρα στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου και έχει κάνει το πρόσωπό μου να παραλύει», ακούγεται να λέει αρχικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber)

«Όπως βλέπετε, αυτή η μεριά δεν κουνιέται» πρόσθεσε, δείχνοντας τη μεριά από την οποία δεν κλείνει το μάτι του και δεν χαμογελά.

«Το ρουθούνι μου δεν κουνιέται, το μάτι μου το ίδιο, δεν μπορώ να χαμογελάσω», δήλωσε.

«Είναι αρκετά σοβαρό, το σώμα μου, μου λέει να ηρεμήσω» πρόσθεσε, αναφερόμενος στον λόγο που πήρε την απόφαση να ακυρώσει τις εμφανίσεις του, καταλήγοντας:

«Σας αγαπώ, ελπίζω να με καταλαβαίνετε. Ήδη κάνω ασκήσεις για το πρόσωπο για να επανέλθω».

Τον Μάρτιο, η σύζυγός του Χέιλι Μπίμπερ εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω ενός μικρού αιματώματος στον εγκέφαλό της.

Το μοντέλο αργότερα εξήγησε ότι είχε υποστεί ένα μίνι εγκεφαλικό λόγω μιας μικρής τρύπας στην καρδιά από την οποία ο θρόμβος ταξίδεψε στον εγκέφαλό της.

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να κλείσει η τρύπα που, όπως είπε, ήταν μεταξύ 12 και 13 χιλιοστών.

Νεαρή Βρετανίδα που πάσχει από το ίδιο σύνδρομ αφηγείται πώς ένιωσε βλέποντας το βίντεο του τραγουδιστή

Μια κοπέλα που μολύνθηκε από τον ιό που προκαλεί παράλυση προσώπου αφηγήθηκε πως δάκρυσε βλέποντας το βίντεο του καναδού τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ, κατανοώντας πλήρως την περιπέτεια της υγείας του και δηλώνοντας υπερήφανη που επέλεξε να τη μοιραστεί με τον κόσμο για να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη.

«Είδα το βίντεο και δεν θα πω ψέματα, δάκρυσα. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ένιωθα τόσο κοντά σε κάποιον που δεν γνωρίζω προσωπικά», δήλωσε η Νικόγια Ρεσκόρλα από την Κορνουάλη της νοτιοδυτικής Αγγλίας στο πρακτορείο Reuters.

Η Ρεσκόρλα δήλωσε ότι εμφάνισε το ίδιο σύνδρομο πριν από 20 μήνες, όταν η 11 μηνών κορούλα της διακομίστηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας σοβαρής μόλυνσης και ο παππούς της, τον οποίο φρόντιζε, χρειάστηκε να μεταφερθεί σε οίκο ευγηρίας.

«Νομίζω πως στην περίπτωσή μου το άγχος αποτέλεσε έναν καθοριστικό παράγοντα», λέει η Ρεσκόρλα, η οποία είναι συνομήλικη του Τζάστιν Μπίμπερ και έχει τρία παιδιά.

«Είναι δύσκολο να σκεφτείς πως κάποιος άλλος θα περάσει κάτι που περνάς εσύ. Προφανώς, ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι πολύ διάσημος και αισθάνθηκα πολύ υπερήφανη που προσπάθησε να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για το σύνδρομο Ράμσεϊ Χαντ», ανέφερε.

Ήταν συγκινητικό που θέλησε να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, αλλά και θλιβερό που περνάει μια τέτοια περιπέτεια, συμπλήρωσε.

Μιλώντας για τον αντίκτυπο της πάθησης στην καθημερινότητά της, η Ρεσκόρλα είπε πως δεν μπορεί πλέον να οδηγεί ή να φεύγει μόνη της από το σπίτι. Εξηγεί πως χρειάζεται να χρησιμοποιεί καλαμάκι για να πιει, ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα με ιλίγγους.

«Ενώ ήμουν πολύ ανεξάρτητη, έφθασα στο σημείο να με φροντίζει ο σύζυγός μου, γιατί πλέον δεν τα καταφέρνω η ίδια», δηλώνει μεταξύ άλλων.