Κάποιοι άνθρωποι που μπορεί να μην είναι αντικειμενικά ωραίοι, ελκυστικοί, συμπαθείς αλλά έχουν γεννηθεί με ένα ιδιαίτερο χάρισμα που τους κάνει να ξεχωρίζουν. Αυτή είναι και η περίπτωση του , Τζακ Νίκολσον. Ένας αληθινός σταρ με 12 υποψηφιότητες για Όσκαρ – ρεκόρ για άνδρα ηθοποιό- που τιμήθηκε με τρία βραβεία και με 7 Χρυσές Σφαίρες.

Από τη Μανταλένα Μαρία Διαμαντή

Κάποτε, ήταν ζευγάρι με την Αντζέλικα Χιούστον. Την εντυπωσιακή Αμερικανίδα ηθοποιό, σκηνοθέτη και πρώην μοντέλο. Τη γυναίκα που είναι η τρίτη γενιά της οικογένειας της που κερδίζει Όσκαρ, διεκδικώντας το Όσκαρ Β` Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στη ταινία του 1985, “Η Τιμή των Πρίτζι” (ύστερα από τον πατέρα της Τζων Χιούστον, και τον παππού της, ηθοποιό Ουώλτερ Χιούστον)

Η 67χρονη σήμερα ηθοποιός, μέσα από το βιβλίο της :”Watch me: A memoir”, ζωντανεύει την έντονη ερωτική σχέση της με τον Τζακ Νίκολσον.

Το 1973 γνωρίστηκαν κι ένιωσαν αμέσως αμοιβαία και ακαταμάχητη έλξη. Νόμιζε ότι άντρας της ζωής της. Παραδέχεται πως ήταν πολύ ερωτευμένη με τον Νίκολσον αλλά εκείνος της ράγισε την καρδιά. Ο χαρακτηρισμός που αρμόζει στη σχέση τους είναι “θυελλλώδης”. Ήταν δυσάρεστη η έκπληξη της Αντζέλικα όταν συνειδητοποίησε ότι επαναλάμβαναν την ίδια ιστορία με τους γονείς της. Ο Νίκολσον, θεωρούταν ο “καζανόβας” της showbiz που δεν μπορούσε να μείνει με μια γυναίκα.

Την απατούσε κατά εξακολούθηση. Παρόλα αυτά, εκείνη δεν ήθελε να χωρίσουν κι έμεινε μαζί του 17 χρόνια. Το τέλος ήρθε όταν της ανακοίνωσε ότι είχε αφήσει έγκυο την ηθοποιό και μοντέλο Ρεμπέκα Μπρουσάρντ. Εκείνη, τότε κατέρρευσε από το σοκ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο klik.gr