Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε στην πλατεία Καυθμώνος με μοτοσικλέτα και συνάντησε πολλούς άλλους βουλευτές του κόμματός του, από τον Βασίλη Βασιλικό, τη Ραλλία Χρηστίδου και την Αννα Βαγενά ως τη Μερόπη Τζούφη και τον Γιώργο Βαρεμένο –ήταν εκεί και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, αλλά πιο διακριτικά, καθώς το «πολύ ΠΑΣΟΚ» δεν βοήθησε επικοινωνιακά την προηγούμενη φορά που κατέβηκε ο κ. Τσίπρας στους δρόμους της Αθήνας.

Ενδιαφέρον όμως είχε η συνάντησή του με τον Νίκο Παππά, τον άλλοτε κολλητό του και πανίσχυρο παράγοντα στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά τώρα ελεγχόμενο από την Προανακριτική της Βουλής για τα πεπραγμένα του στον περιβόητο διαγωνισμό του 2016 για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ηταν μια πρώτη δημόσια συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον κ. Παππά μετά και τη συνέντευξη του τέως Πρωθυπουργού στην Ολγα Τρέμη, όπου είπε ότι πρώην υπουργός «σήμερα διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν είναι στο γραφείο μου όπως ήταν το πρώτο διάστημα».

Και αν έχει κάποια αξία, οι δύο φίλοι δεν ποζάρισαν στους φωτορεπόρτερ, όπως έκαναν άλλοι βουλευτές με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο φωτογραφικός φακός τους έπιασε σε ένα μάλλον φευγαλέο τετ α τετ.