Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες της Λίβερπουλ στην εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Μπρέντφορντ.Ο  Έλληνας διεθνής μπακ έδειξε τον καλό του εαυτό, μετά την μέτρια εμφάνιση που έκανε στο ματς με την Τουλούζ και τις επικρίσεις που  δέχθηκε. Με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της Λίβερπουλ μετά το τέλος της αναμέτρησης, ξεκαθάρισε πως ήθελε όσο τίποτε άλλο αυτήν την καλή εμφάνιση, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους , τονίζοντας πως θέλει να χτίσει πάνω σε αυτές τις ασίστ που έδωσε.

Ο Έλληνας σταρ αναφέρθηκε αρχικά στο ματς με την Τουλούζ:

«Δεν μπορώ να το περιγράψω. Δεν είναι το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχω παίξει, όλα αυτά τα χρόνια στις ομάδες που είμαι. Ήταν κάτι που δεν μου είχε συμβεί ποτέ, προσπαθώ πάντα να παίζω καλά, και σε αυτή τη σειρά αγώνων, δεν ήμουν και στην καλύτερη φόρμα», είπε ο Κώστας Τσιμίκας.

«Λοιπόν ήταν κάτι που συνέβη για μένα [για] πρώτη φορά. Ήθελα να είμαι συγκεντρωμένος, απλώς πιστεύω ότι είμαι αρκετά καλός παίκτης για να είμαι εδώ και ήταν ένα λάθος στην Τουλούζ που δεν πρέπει να επηρεάσει. Αυτό έδειξα και σήμερα κόντρα στην Μπρέντφορντ», ανέφερε ο Έλληνας μπακ.

Στην συνέχεια μίλησε για την εμφάνιση του κόντρα στην Μπρέντφορντ, επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις:

«Ήθελα τόσο πολύ να παίξω καλά, να βοηθήσω την ομάδα, να κερδίσω τους τρεις βαθμούς. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό, γιατί τα προηγούμενα παιχνίδια δεν ήταν τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει με την ομάδα.

«Ήθελα μια μικρή στιγμή, μια ασίστ, για να βάλω τη φωτιά μέσα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Διαβάστε ακόμη: