Ο Έντσο Μαρέσκα μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα από την Τσέλσι αλλά ήδη ξεκίνησε τη δουλειά! Ο Ιταλός προπονητής που άφησε τη Λέστερ ως απόλυτα πετυχημένος, ανέλαβε ένα δύσκολο εγχείρημα, να επαναφέρει την Τσέλσι στη διεκδίκηση τίτλων. Η διοίκηση των «μπλε» είναι σαφές πως θα προσπαθήσει να κάνει πράξη όλα τα θέλω του ταλαντούχου τεχνικού. Μάλιστα ήδη σήμερα ξεκίνησε να κλείνει μία προς μία τις υποθέσεις ανακοινώνοντας το μεσημέρι την πρώτη της μεταγραφή.

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την μεταγραφή του Τόσιν Ανταραμπιόγιο! Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της Φούλαμ άλλαξε γειτονιά και από σήμερα και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα βρίσκεται στο Στάμφορντ Μπριντζ. Αυτός θα είναι ο παίκτης που θα προσπαθήσει να αναπληρώσει το τεράστιο κενό που αφήνει η αποχώρηση του Τιάγκο Σίλβα.

Ο Ανταραμπιόγιο είναι προϊόν των ακαδημιών της Μάντσεστερ Σίτι με την οποία είχε αγωνιστεί και οκτώ φορές σε επίπεδο ανδρών. Το όνομα του το έφτιαξε στη Φούλαμ έχοντας αγωνιστεί με τους Λονδέζους σε 132 διαφορετικές περιπτώσεις. Την περασμένη σεζόν ήταν κυρίως βασικός στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα, μετρώντας 20 συμμετοχές σε επίπεδο Premier League και συνολικά 25 σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε ακόμη