Η Τσέλσι… κουνάει το σεντόνι του Champions League για την επόμενη σεζόν μετά την αποψινή νίκη της επί της Φούλαμ με 2-0. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν αναμφίβολα ο Κάι Χάβερτζ που σκόραρε δύο φορές και οδήγησε τους μπλε στη νίκη και την εδραίωσή τους στην τέταρτη θέση.

Ενώ η Τσέλσι μόνο με… θαύμα θα χάσει το σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ, η Φούλαμ μάλλον πρέπει να αρχίσει να προετοιμάζεται για τα μπαράζ παραμονής, αφού δεν προλαβαίνει τις θέσεις της σωτηρίας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10’, όταν ο Μάουντ πέρασε όμορφα στον Χάβερτς που βρέθηκε απέναντι από τον Αρεολά και τον πλάσαρε ιδανικά για το 1-0.

Στο 49′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους η Τσέλσι πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Βέρνερ να περνά τρομερή κάθετη για τον Χάβερτζ που σε τετ-α-τετ με τον Αρεολά, πλάσαρε για το 2-0.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Ζουμά, Κρίστενσεν, Τσίλγουελ (81′ Αλόνσο), Τιάγκο Σίλβα, Τζέιμς, Γκίλμουρ, Μάουντ (76′ Έιμπραχαμ), Βέρνερ, Χάβερτς, Ζιγές (68′ Καντέ)

ΦΟΥΛΑΜ: Αρεολά, Άινα, Ανταραμπιόγο, Άντερσεν, Ρόμπινσον, Λεμινά, Λούκμαν, Ανγκισά, Ντε Κόρδοβα Ριντ (78′ Φάμπιο Καρβάλιο), Καβαλέιρο (78′ Ονομά), Μάτζα (81′ Μίτροβιτς)

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.