Άνδρας σε έξαλλη κατάσταση προσπάθησε να πνίξει τη σύντροφό του μέσα σε σιντριβάνι στην Ισπανία με τη γυναίκα να σώζεται από περαστικούς οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια μαζί του.

Πρόκειται για ένα απίστευτο σκηνικό που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών.

Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι μπήκε μαζί με τη σύντροφό του μέσα σε σιντριβάνι στη Βαλένθια της Ισπανίας για να δροσιστεί. Εκεί ένα περαστικός προσφέρθηκε να τους βγάλει φωτογραφία, όμως άρπαξε το κινητό τους και τράπηκε σε φυγή.

Ο 52χρονος άνδρας θεώρησε πως ευθύνεται η σύντροφός του και άρχισε να την χτυπά. Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνεται να την κρατά από τα μαλλιά προσπαθώντας να της βάλει το κεφάλι μέσα στο νερό.

Το πλήθος που βρίσκεται στο σημείο άρχισε να φωνάζει: «Θα τη σκοτώσει» και του ουρλιάζουν να την αφήσει.

https://www.youtube.com/watch?v=nOU-bitRSb4&t=22s

Άμεσα σπεύδουν στο σημείο δύο άνδρες για να την βοηθήσουν. Ο ένας από αυτούς του κάνει κεφαλοκλείδωμα και ο άλλος αρχίσει να τον χτυπά για να απελευθερώσει τη γυναίκα.

Ισπανία: Συνελήφθη για απόπειρα δολοφονίας

Παρά τις προσπάθειες των δύο αντρών ο 52χρονος συνεχίζει να τραβά με μανία τα μαλλιά της γυναίκας, ενώ παράλληλα χτυπά τους άνδρες που προσέτρεξαν να τη βοηθήσουν.

Ο 52χρονος θα αφήσει τελικά τη γυναίκα όταν ο δεύτερος περαστικός του καταφέρνει ένα γερό χτύπημα. Μέσα σε λίγα λεπτά από τη δραματική διάσωση κατέφθασε ασθενοφόρο, και περιποιήθηκε τα τραύματα της γυναίκας, ενώ αστυνομικοί της έδωσαν ρούχα να φορέσει καθώς προσπαθούσε να συνέλθει από την επίθεση.

Ο 52χρονος συνελήφθη για απόπειρα δολοφονίας.