Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα υπεραστικό λεωφορείο στην Τουρκία, όταν ενώ κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο του Βόρειου Μαρμαρά στην Κωνσταντινούπολη, έπεσε στα διόδια με αποτέλεσμα αμέσως μετά να ξεσπάσει φωτιά στο οχημα.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και ιατρικές ομάδες, όμως η φωτιά δυνάμωνε, καθιστώντας δύσκολες τις προσπάθειες διάσωσης.
Από τη φωτιά έγινε γνωστό ότι 2 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 8 τραυματίστηκαν.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ τους ισχυρισμούς, ένα λεωφορείο που μετέφερε επιβάτες μεταξύ πόλεων προσέκρουσε στα διόδια και συνετρίβη. Στο δυστύχημα ξέσπασε φωτιά στο λεωφορείο. Στο σημείο στάλθηκαν πυροσβέστες από το Eyüpsultan, το Sultangazi, το Şişli, το Başakşehir και το Arnavutköy.Φωτιά ξέσπασε σε επιβατικό λεωφορείο που φέρεται να χτύπησε τις μπάρες στα διόδια στον αυτοκινητόδρομο Βόρειου Μαρμαρά της Κωνσταντινούπολης.
#SONDAKİKA İstanbul Kuzey Marmara Otoyolu’nda gişelerdeki bariyerlere çarptığı belirtilen yolcu otobüsünde yangın çıktı. pic.twitter.com/FYM6rXhITm
— Haber Report (@HaberReport) September 13, 2026
Διαβάστε ακόμη:
- Ψήφος εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία – Η Αθήνα μετατρέπεται σε μαγνήτη παγκόσμιων κεφαλαίων
- Μητσοτάκης: Μεμψίμοιρες οι αιτιάσεις της αντιπολίτευσης ότι «δώσαμε λίγα» στη ΔΕΘ – Η Ασπίδα του Αχιλλέα θα οδηγήσει την αεράμυνα της χώρας σε άλλο επίπεδο
- Ακίνητα: Αναβάλλονται για μετά το 2030 δύο φόροι
- Χρηματιστήριο: Τέλος στο «δωρεάν οξυγόνο» των επενδυτών με μηδέν κεφάλαιο

