Μία βόλτα φίλων με supercars είχε μία πολύ δυσάρεστη κατάληξη σε ένα από τα πιο περίεργα περιστατικά που έχουμε δει ποτέ.

Σε ένα καταστροφικό περιστατικό στις 2 Οκτωβρίου κοντά στο San Giovanni Suergiu στη Σαρδηνία, σημειώθηκε μια τρομακτική σύγκρουση στην οποία ενεπλάκησαν τρία οχήματα, με τραγικές συνέπειες.

Ένα βίντεο που καταγράφει το περιστατικό δείχνει ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο να αναποδογυρίζει στο πλάι, μια Lamborghini να γλιστρά εκτός δρόμου και μια Ferrari Portofino M να βγαίνει εκτός ελέγχου, να αναποδογυρίζει και να παίρνει φωτιά.

Δυστυχώς, οι επιβάτες της Ferrari, που αναγνωρίστηκαν ως ο 67χρονος Markus Krautli και η 63χρονη σύζυγός του Melissa Krautli, έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα.

Το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας με την ονομασία Sardinia Supercar Experience, στην οποία συμμετείχε μια ομάδα supercars που ταξίδευε στο νησί.

Το βίντεο αποκαλύπτει ότι πολλά supercars προσπέρασαν το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο σε δρόμο δύο λωρίδων, με μια μπλε Lamborghini Huracan να αποφεύγει οριακά μια επερχόμενη μοτοσικλέτα πριν συγκρουστεί με τη Ferrari.

Ως εκ θαύματος, οι επιβάτες του αυτοκινούμενου και της Lamborghini διέφυγαν χωρίς τραυματισμούς.

Αν και οι οδηγοί των supercar φέρονται να συμμετείχαν σε εκδήλωση που σχετίζεται με το Sardinia Supercar Experience, ο διοργανωτής της περιοδείας Colcorsa αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη ή προηγούμενη γνώση της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Προς το παρόν, δεν έχουν αναφερθεί ποινικές κατηγορίες για τον οδηγό της Lamborghini που ενεπλάκη στο δυστύχημα.

Οι αρχές έχουν κατασχέσει και τα δύο οχήματα και ερευνούν το περιστατικό, με το βίντεο που κοινοποιήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να χρησιμεύει ως κρίσιμο αποδεικτικό στοιχείο.

Διαβάστε ακόμη: