Ένας άγνωστος άντρας αποκάλεσε «πόρνη» τη σύζυγο του πρωθυπουργού του Καναδά Τζάστιν Τριντό, Σόφι, και εκείνος του απάντησε όσο πιο… μαζεμένα γινόταν.

Ο Τζάστιν Τριντό δεν δίστασε να βάλει στη θέση του τον άγνωστο άνδρα ο οποίος τον κορόιδεψε κατά τη διάρκεια φωτογράφησής του έξω από νοσοκομείο που είχε μόλις επισκεφθεί.

Ο πρωθυπουργός του Καναδά, όπου θα διεξαχθούν εθνικές εκλογές τη Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, διατήρησε στην αρχή την ψυχραιμία του, μέχρι τη στιγμή που ο άγνωστος αποκάλεσε τη σύζυγό του «πόρνη».

«Δεν υπάρχει νοσοκομείο να πας να ασχοληθείς τώρα;» τού απάντησε, εμφανώς εκνευρισμένος ο Τριντό, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Είμαι σκληρόπετσος αλλά μίλησε κατά της συζύγου μου»

«Είμαι ιδιαίτερα σκληρόπετσος και είμαι ικανός να δεχθώ κάθε είδους προσβολές» δήλωσε αργότερα στους δημοσιογράφους ο Τριντό.

«Αλλά καταφέρθηκε εναντίον της οικογένειάς μου. Είπε απεχθή, μισογυνιστικά πράγματα για τη σύζυγό μου. Ο καθένας έχει τα όρια του», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Πάντως, οι επικριτές του Καναδού πρωθυπουργού αναφέρουν πως το σχόλιο από τον ηγέτη του Φιλελεύθερου Κόμματος ήταν άκομψο, δεδομένου ότι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα έξω από νοσοκομεία για να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός ότι οι αρχές επιμένουν οι πολίτες να εμβολιαστούν.

Στις κάλπες οι Καναδοί πολίτες από εβδομάδα

To περιστατικό συνέβη λίγες μέρες προτού οι Καναδοί πολίτες οδηγηθούν στις κάλπες για να αναδείξουν τη νέα τους ηγεσία.

Το πολιτικό κλίμα στη χώρα, μετά την εσπευσμένη διάλυση του κοινοβουλίου, τον περασμένο Αύγουστο, είναι ιδιαίτερα τεταμένο καθώς οι πολίτες οδηγούνται στις κάλπες.

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, η μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου αναμένεται να είναι σκληρή με τον φιλελεύθερο Τριντό να κονταροχτυπιέται με τον συντηρητικό Έριν Ο’ Τουλ.

Σημειώνεται πως η προεκλογική εκστρατεία διεξάγεται σε ολοένα και πιο αρνητικό κλίμα ενόψει των εκλογών, τις οποίες ο Καναδός πρωθυπουργός κήρυξε δύο χρόνια νωρίτερα για να δώσει στους ψηφοφόρους την ευκαιρία να καταθέσουν την ετυμηγορία τους σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας.