Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης σχολίασε τους παρουσιαστές της τηλεόρασης, στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!».

Αρχικά αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν ο παρουσιαστής του «2night Show», τον αποκάλεσε «κακόψυχο».

«Δεν με ενδιαφέρει τι δηλώνει για εμένα. Άκουσα αυτά που είπε περί κακοψυχίας για εμένα και γέλασα. Με ρώτησαν εάν θα έκανα μήνυση για προσβολή αλλά δεν κάνω ποτέ, είναι αντισυναδελφικό, αν και δεν είναι συνάδελφός μου. Μάλλον τα κρατούσε μέσα του και απάντησε γιατί σκέφτηκε ότι έχει μεγαλώσει αρκετά για να τον νοιάζει η εικόνα του καλού παιδιού. Πολλά καλά παιδιά κάνουν λάθος και φαίνεται ο πραγματικός τους χαρακτήρας», δήλωσε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σχετικά με τον Νίκο Μουτσινά, ο κριτικός είπε πως δεν τον εκφράζουν το χιούμορ και οι εκπομπές του και δεν τον ενδιαφέρει, εάν θα μείνει στην τηλεόραση: «Αν με ενδιέφερε θα είχα το κέφι να την εκφράσω και θα είχα ολοκληρωμένη άποψη αλλά δεν με αφορά».

Επίσης, ο κριτικός μίλησε και για την Ελίνα Παπίλα, λέγοντας πως η μία εκπομπή είναι χειρότερη από την άλλη. Για τον Γιώργο Λιάγκα δήλωσε ότι του αρέσει πολύ καθώς πήρε την κατάσταση στα χέρια του και κάνει ενημέρωση, λέγοντας πως δεν μπορεί να κάνει ψυχαγωγία. Τέλος αναφέρθηκε με καλά λόγια στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, αναφέροντας: «Κανείς δεν μπορεί να κάνει τα πάντα, εκτός από μερικούς όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή».

Διαβάστε περισσότερα