Το Copa America 2024 πέρασε στην ιστορία. Ο τελικός ανάμεσα σε Αργεντινή και Κολομβία ανέδειξε νικητές τους Αργεντινούς. Την ομάδα του Λιονέλ Μέσι.

Η «Αλμπισελέστε» έφθασε σε ακόμη μια κατάκτηση, τη 2η συνεχόμενη και την 3η αν υπολογίσουμε αυτή του Mundial πριν από δύο χρόνια. Μια ακόμη κούπα που προκάλεσε παροξυσμό στις εξέδρες του γηπέδου στο Μαϊάμι αλλά και σε ολόκληρη την Αργεντινή. Μέσα στους ξέφρενους πανηγυρισμούς και δύο «καυτές» Αργεντινές. Δύο γυναίκες οπαδοί που είχαν λάμψει με την παρουσία τους και στο Mundial του Κατάρ. «Χτύπησαν» με την παρουσία τους και στις ΗΠΑ πανηγυρίζοντας με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι κερκίδες του γηπέδου του Μαϊάμι πλημμύρισαν από το γαλάζιο και το λευκό των Αργεντινών. Μέσα στο πλήθος και οι δύο «καυτές» Αργεντίνες. Οι δύο φανατικοί οπαδοί της «Αλμπισελέστε» πανηγύρισαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο την κατάκτηση της κορυφής του Copa America από την εθνική τους ομάδα. Έβγαλαν τις μπλούζες τους και χόρευαν ρυθμικά γυμνόστηθες στις κερκίδες.

Διαβάστε ακόμη