Ένα ανατριχιαστικό βίντεο καταγράφει τον παγκόσμιο μουσικό σταρ Rahat Fateh Ali Khan να επιτίθεται σε ένα μέλος του συγκροτήματός του κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας του στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Ο Khan, ο οποίος είναι γνωστός ως πρεσβευτής ενός φιλανθρωπικού ιδρύματος κατά της βίας που ιδρύθηκε από τον βασιλιά Κάρολο, φαίνεται να χαστουκίζει και να χτυπά τον συνεργάτη του με αφορμή ένα μπουκάλι.

Ο τραγουδιστής ηλικίας 49 ετών, με περίπου οκτώ εκατομμύρια ακόλουθους στα social media, φαίνεται να επιτίθεται βίαια σε άλλον τραγουδιστή με μια παντόφλα, να τον σέρνει από τα μαλλιά και να το χτυπάει σε ξενοδοχείο στο Χιούστον του Τέξας το περασμένο έτος.

Ο Rahat Fateh Ali Khan, ο οποίος παραδέχτηκε την επίθεση, δήλωσε μεταξύ άλλων:

‘Ήταν πρώην μαθητής μου και τον χτύπησα. Δεν διαμαρτύρεται για αυτό’. Το βίντεο, το οποίο διατέθηκε από το MailOnline, ίσως δυσκολέψει το ίδρυμα British Asian Trust, το οποίο στηρίζει τα θύματα εσωτερικής βίας και διαχειρίζεται πρωτοβουλίες για την ψυχική υγεία σε όλη την Ινδία και το Πακιστάν.

Ο Rahat Fateh Ali Khan φαίνεται εκτός εαυτού, φωνάζοντας “Που είναι το μπουκάλι μου; Θα σε χτυπήσω. Έχεις δει το μπουκάλι μου;”, ενώ ο 32χρονος  μοιάζει φοβισμένος απέναντι του. Σε ένα άλλο απόσπασμα καταγράφεται, ο Rahat Fateh Ali Khan να πλησιάζει τον άνδρα και τον χτυπά στο πρόσωπο και το κεφάλι χρησιμοποιωντας μια παντόφλα, με τον 32χρονο να απαντά ότι δεν έχει το μπουκάλι. Μέλη της συνοδείας του παρακολουθούν το σκηνικό, και σε ένα τρίτο βίντεο, τρεις  στον αριθμό συνάδελφοι του προσπαθούν να χωρίσουν τους δυο άντρες, ενώ οι δύο τους παλεύουν στο πάτωμα.”

Διαβάστε ακόμη: