Ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όταν ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού κάτω από αδιευκρίνιστες αιτίες.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Θεσσαλονίκης στην περιοχή του Ωραιοκάστρου και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό μιας 21χρονης κοπέλας και τρεις σοβαρά τραυματίες.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος του κολεγίου ICBS. Άμεσα κλήθηκαν οι Αρχές και η Πυροσβεστική Υπηρεσία από ανθρώπους που βρίσκονταν στο σημείο. Το πυροσβεστικό σώμα απεγκλώβισε συνολικά τέσσερις νεαρούς επιβάτες, δύο άνδρες και δύο γυναίκες. Μία από τα κορίτσια, ήταν η 21χρονη, που ανασύρθηκε δυστυχώς νεκρή.

Τα υπόλοιπα άτομα ηλικίας 19 έως 22 ετών μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ πολύ σοβαρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου χρειάστηκε να διασωληνωθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, πιο σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας ενός εκ των τραυματιών, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ερευνώνται από το αρμόδιο τμήμα τροχαίας. Τα δύο ζευγάρια ήταν καλοί φίλοι και επέστρεφαν σπίτια τους μετά από βραδινή έξοδο.