Το Κίεβο ανακοίνωσε ότι τουλάχιστον 1.000 σορούς Ουκρανών στρατιωτών, παρέδωσε η Ρωσία στην Ουκρανία.
Όπως ανέφεραν ανέφεραν Ουκρανοί αξιωματούχοι, οι σοροί παραλήφθησαν κατά την διάρκεια της τελευταίας ανταλλαγής με την Ρωσία.
Περισσότεροί από 7.000 νεκροί, οι περισσότεροι μη ταυτοποιημένοι, έχουν παραδοθεί στην Ουκρανία τους τελευταίους μήνες. Οι πολλαπλές ανταλλαγές είναι αποτέλεσμα των συνομιλιών μεταξύ των δύο πλευρών στην Κωνσταντινούπολη νωρίτερα εφέτος.
Σε ανακοίνωση του, το Συντονιστικό Συμβούλιο της Ουκρανίας για τους αιχμαλώτους πολέμου αναφέρει ότι οι αξιωματούχοι θα εργασθούν για την ταυτοποίηση των νεκρών.
Διαβάστε ακόμη:
- Το Πρωινό: Ακόμη δεν ξεκίνησε η σεζόν και ήρθε εξώδικο – Ποια επώνυμη ενοχλήθηκε
- Μαρία Κάλλας: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με αφορμή την επέτειο του θανάτου της
- iPhone 17: Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν υψηλότερη ζήτηση σε σχέση με το 16
- Cenergy Holdings: Αύξηση EBITDA 43% στα €171 εκατ. το α΄ εξάμηνο – Ξεπέρασαν το €1 δισ. οι πωλήσεις