Η αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Ζοσέ Μουρίνιο στην Τότεναμ έχει ξεκινήσει αφού ο άπειρος Μέισον θα οδηγήσει τους «πετεινούς» ως το τέλος της σεζόν και θα αφήσει τη θέση του με την Τότεναμ να φέρνει ένα ακόμη όνομα. Έναν προπονητή που θα κάτσει στην «ηλεκτρική καρέκλα» και θα προσπαθήσει να φέρει εις πέρας την δύσκολη αποστολή να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή και να κατακτήσει τρόπαια κάτι που οι προηγούμενοι δεν κατάφεραν.

Ο ισχυρός άνδρας της Τότεναμ, Ντάνιελ Λεβί σαφέστατα θα ήθελε να εμπιστευτεί τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν για αυτή τη θέση. Ο Γερμανός τεχνικός της Λειψίας όμως είναι αυτή τη στιγμή ο πιο περιζήτητος στην Ευρώπη, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις της Λειψίας αποτρέπουν μια τέτοια προοπτική για την Τότεναμ.

Έτσι οι Λονδρέζοι κινούνται σε τρεις άλλες αρκετά καλές περιπτώσεις. Προπονητές που βρίσκονται τα τελευταία χρόνια σταθερά στο κορυφαίο επίπεδο, όπως ο Μαουρίτσιο Σάρι, ο Μαρθελίνο και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ. Αμφότεροι τις τελευταίες ώρες ακούγονται έντονα στα ρεπορτάζ της Τότεναμ ωστόσο κάθε μία από τις περιπτώσεις είναι διαφορετική.

Σύμφωνα με την Athletic, πρώτος και καλύτερος στη λίστα είναι ο Ισπανός Μαρθελίνο της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο 55χρονος τεχνικός έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια το έργο του με τους Άγγλους να υποστηρίζουν πως ήρθε η στιγμή της ευκαιρίας του στη Πρέμιερ Λιγκ. Το συμβόλαιο του με τους Βάσκους ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι τώρα είναι γνωστό πως διατηρεί το φλερτ με τον αγγλικό ποδόσφαιρο. Το πέρασμά του από την Τσέλσι δεν ήταν το καλύτερο όμως εκείνος θέλει να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία και δεν αποκλείεται η Τότεναμ να του τη δώσει. Τέλος υπάρχει και το αουτσάιντερ που έχει λιγότερες πιθανότητες και είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεζ.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.