Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες συγκλονίζοντας με τη μεσογειακή της ομορφιά. Μάλιστα, μπήκε η εποχή που αγαπάει και μαζί με τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Κωστή Μαραβέγια, απολαμβάνουν διακοπές σε ελληνικά νησιά.

Μετά το Σαββατοκύριακο όπου πέρασαν στο αγαπημένο τους νησί, στην Ύδρα, ο δημοφιλής τραγουδοποιός και η ηθοποιός ταξίδεψαν στην Κάρπαθο. Μάλιστα, η Τόνια Σωτηροπούλου ανέβασε και ένα story όπου οι δύο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι με το εξής σχόλιο: «Θα μου δώσεις ένα αυτόγραφο;».

Η αλήθεια είναι πως παρόλο που είναι γνωστό πως οι δύο τους έχουν σχέση και παραμένουν full in love, σπάνια αναρτούν κοινές φωτογραφίες στα social media, προκειμένου να μην απασχολούν με τα προσωπικά τους. Χαρακτηριστικά είναι όσα είχε δηλώσει για τον αγαπημένο της σε συνέντευξή της στην εκπομπή της ΕΡΤ2 «Συν γυναιξί», η Τόνια Σωτηροπούλου.

Παραμένουν ερωτευμένοι

«Ο Κωστής είναι μια περίπτωση από μόνος του, είναι μια άλλη κατηγορία ανθρώπου γιατί έχει πάρα πολύ φως, έχει πάρα πολλή θετική ενέργεια και δεν το λέω επειδή είναι ο σύντροφός μου. Είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να μάθεις πολλά από αυτόν και έχει μια βαθιά ερωτική σχέση με τη μουσική του, με τη δουλειά του. Δεν το βλέπει απόλυτα σαν δουλειά, είναι τρομερά δημιουργικός.

Είμαστε σε καλλιτεχνικά επαγγέλματα αλλά όχι στο ίδιο γιατί πέρα από τραγουδιστής, που ούτε αυτό είμαι, ο Κωστής είναι συνθέτης. Έχει μια τεράστια ομορφιά η καθημερινότητα και πολλές φορές κούραση γιατί ακούς συνέχεια μουσικές μέσα στο σπίτι. Οπότε όταν λείπει περιοδεία, σβήνω τα πάντα. Γενικά είναι πολύ ωραία η συνύπαρξή μας και χαίρομαι πολύ γιατί έχω έναν άνθρωπο ο οποίος πάντα θα μου πει τη γνώμη του με ειλικρίνεια, θα με στηρίξει στις επιλογές μου, με θαυμάζει, τον θαυμάζω πάρα πολύ και είμαι πάρα πολύ περήφανη για εκείνον».

Η ηθοποιός απολαμβάνει ξένοιαστες και χαλαρές στιγμές ενώ έκανε και τις πρώτες της βουτιές στη θάλασσα. Φόρεσε το κόκκινο ολόσωμο μαγιό της, χαλάρωσε κάτω από τον ήλιο και κολύμπησε στα καταγάλανα νερά της θάλασσας. Μάλιστα, μοιράστηκε στο Instagram και σχετική της φωτογραφία.