Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με το σκάνδαλο που ξέσπασε με παράνομα στοιχήματα ποδοσφαιριστών στην Ιταλία. Αρκετές προσωπικότητες του ποδοσφαίρου φαίνεται πως συμμετέχουν και ένα από τα ονόματα που έχει τραβήξει την προσοχή πάνω του είναι αυτό του Σάντρο Τονάλι.

Ο Ιταλός μέσος της Νιούκαστλ είναι από αυτούς που στοιχημάτιζαν και φαίνεται πως είχε αρχίσει να το κάνει από όταν αγωνιζόταν στην Μίλαν. Μάλιστα, σύμφωνα με το «Gazzeta Dello Sport» πόνταρε και στους αγώνες της Μίλαν στους οποίους αγωνιζόταν και ο ίδιος. Όμως, πρέπει να σημειωθεί πως αυτά τα στοιχήματα αφορούσαν άλλα κομμάτια της αναμέτρησης και όχι το τελικό αποτέλεσμα του ματς.

Αν αυτή η πληροφορία επιβεβαιωθεί, η ποινή που αντιμετωπίζει ο Τονάλι αναμένεται να είναι σκληρή, καθώς μπορεί να αποκλειστεί και για έναν χρόνο από το ποδόσφαιρο. Από την πλευρά της Μίλαν, έχει εκδοθεί δήλωση ότι η αποχώρηση του παίκτη το περασμένο καλοκαίρι για τη Νιούκαστλ δεν σχετίζεται με ενδεχόμενες γνώσεις που είχαν οι ανθρώποι της ιταλικής ομάδας για τις δραστηριότητές του. Θυμίζουμε ότι ο Νικολό Φατζόλι της Γιουβέντους έχει ήδη τιμωρηθεί με επτά μήνες αποκλεισμού, καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις που να επιβεβαιώνουν πως στοιχημάτιζε σε αγώνες που αφορούσαν την δική του ομάδα.

Σημειώνεται πως ο ατζέντης του Τονάλι έχει ήδη πάρει θέση για αυτό το ζήτημα. Πρόσφατα δήλωσε: «Ο Σάντρο υποφέρει από εθισμό στον τζόγο. Παλεύει να το ξεπεράσει και είμαι σίγουρος πως θα βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη μάχη. Είναι στεναχωρημένος και σοκαρισμένος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Νιουκάστλ για την υποστήριξή της στον Σάντο. Προπονείται και μπορεί να παίξει το Σάββατο.

Εύχομαι αυτό το πάθος να βοηθήσει να σωθεί η ζωή του Σάντο όπως και άλλων νεαρών που έχουν επηρεαστεί από το ίδιο πρόβλημα. Ο Σάντρο καταλαβαίνει πως πρέπει να συγκεντρωθεί στο πρόβλημά του και να κοιτάξει κατάματα τον εθισμό στον τζόγο με δύναμη και αποφασιστικότητα».

Διαβάστε ακόμη: