Tommy Hilfiger: Ο μεγιστάνας της μόδας πούλησε το σπίτι του. Το Γκρίνουιτς του Κονέκτικατ, αποτελούσε μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές για την αγορά ακινήτων για τους πιο εύπορους Νεοϋορκέζους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider, το Γκρίνουιτς στο Κονέκτικατ, αποτελούσε μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές για την αγορά ακινήτων για τους πιο εύπορους Νεοϋορκέζους, οι οποίοι αναζητούν ακίνητα μεγαλύτερης έκτασης.

Ωστόσο, ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Tommy Hilfiger εγκαταλείπει την ιδιοκτησία τους στο Γκρίνουιτς και μετακινείται σε πιο ηλιόλουστες περιοχές.

45 εκατομμύρια

Ο Hilfiger μόλις πούλησε το ακίνητό του των 89 στρεμμάτων για 45 εκατομμύρια δολάρια μέσω της εταιρείας real estate Sotheby’s International Realty. Σύμφωνα με τον κτηματομεσιτικό οίκο, το ακίνητο τέθηκε προς πώληση τον Σεπτέμβριο έναντι υψηλότερης τιμής, ύψους 47,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Hilfiger και η σύζυγός του, Dee Ocleppo Hilfiger, αγόρασαν το εν λόφω ακίνητο το 2010 έναντι 31,4 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Το υπερπολυτελές ακίνητο περιλαμβάνει μια κύρια κατοικία 1.239 τετραγωνικών μέτρων που χτίστηκε το 1939, κήπους με τριανταφυλλιές, πισίνα, γήπεδο τένις, ακίνητο για τη φιλοξενία επισκεπτών, θερμοκήπιο και ξεχωριστό πάρκινγκ.

«Ακούω από τους φίλους μου που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του real estate ότι η αγορά είναι ιδιαίτερα ισχυρή αυτήν την περίοδο σε αντίθεση με την κατάσταση που επικρατούσε τα τελευταία χρόνια», δήλωνε ο Hilfiger στην Wall Street Journal τον Σεπτέμβριο, όταν έβαλε πωλητήριο στο ακίνητο. Πράγματι, οι εύποροι της Νέας Υόρκης μετακόμισαν στο Γκρίνουιτς κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Μετακομίζουν στην Φλόριντα

Ο Hilfiger όμως κάνει τη διαφορά! Όπως δήλωσε στην WST, αυτός και η σύζυγός του μετακομίζουν στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, μετακίνηση που προγραμμάτιζαν πολύ καιρό πριν.

Ο Hilfiger δήλωσε στην εφημερίδα ότι αυτός και η σύζυγός του αγαπούσαν τη «γοητεία του Παλαιού Κόσμου» του σπιτιού, το οποίο χτίστηκε το 1939.

Το ζευγάρι αφιέρωσε τρία χρόνια για να ανακαινίσει την ιστορική κατοικία. Και δεν είναι το πρώτο ακίνητο που ανακαινίζουν. Οι οικογένεια Hilfiger έχει ανακαινίσει και έπειτα πουλήσει άλλα επτά ακίνητα στο Γκρίνουιτς τα τελευταία 35 χρόνια, σύμφωνα με την εφημερίδα.