Ο Τομ Χανκς έχει αλλάξει πολλές φορές την εξωτερική του εμφάνιση, μιας και είναι από τους ηθοποιούς, οι οποίοι έχουν ενσαρκώσει αρκετά διαφορετικούς ρόλους.

Ωστόσο, ο νέος του ρόλος, αυτός του Τζεπέτο, μεταμόρφωσε τον Χανκς σε έναν ηλικιωμένο άνδρα με λευκά σγουρά μαλλιά και γκρι μουστάκι. Ο διάσημος ηθοποιός, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο πολυαναμενόμενο remake του «Πινόκιο», ενσαρκώνοντας τον πατέρα της δημοφιλούς ξύλινης μαριονέτας, που θα περάσει από πολλές περιπέτειες, για να γίνει αληθινό αγόρι.

Φωτογραφικό υλικό του Τομ Χάνκς, ως Τζεπέτο έκαναν ήδη τον γύρο του διαδικτύου και πολλοί από τους χρήστες των social media βλέπουν μεγάλη ομοιότητα με τον χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων του 1940. Φωνή στον Πινόκιο θα χαρίσει o 13χρονος Μπέντζαμιν Έβαν Έινσουορθ, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο θρίλερ «Οι δαίμονες της έπαυλης Μπλάι».

Το υπόλοιπο καστ πλαισιώνουν, μεταξύ άλλων, ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λεβίτ, ως Τζίμι Κρίκερτ και η Σίνθια Έριβο ως η μπλε νεράιδα.

Η ταινία για το παιδικό παραμύθι του Πινόκιο της Disney, βρίσκεται, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα στα σκαριά εδώ και αρκετά χρόνια. Μάλιστα το 2020, η πρωτότυπη ταινία γιόρτασε την 80η επέτειό της.

Αυτος δεν είναι ο μοναδικός ρόλος που «μεταμορφώνει» τον Χανκς για το 2022. Ο αστέρας του Χόλιγουντ, υποδύεται και τον συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ, τον μάνατζερ του Έλβις Πρίσλεϋ, στην επερχόμενη βιογραφική ταινία του Έλβις. Ο Χανκς μεταμορφώνεται με χαρακτηριστικό στοιχείο την αλλαγή στην προφορά. Τον Βασιλιά του Ροκ εν Ρολ υποδύεται ο Όστιν Μπάτλερ. Η βιογραφική ταινία για τον Έλβις αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 24 Ιουνίου.