Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου του 2021 και η οικογένεια του έκανε σήμερα το ετήσιο μνημόσυνο για το θάνατό του.

Η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου συγκινημένες έφτασαν στο Α’ Νεκροταφείο συνοδευόμενες από στενούς συγγενείς και φίλους.

Στο μνημόσυνο βρέθηκαν καλλιτέχνες, φίλοι του τραγουδιστή και άνθρωποι που έχουν στηρίξει την οικογένεια αυτές τις δύσκολες ώρες.

H τελευταία του σύζυγος δεν σταμάτησε ποτέ να μνημονεύει τον σπουδαίο τραγουδιστή και πολύ συχνά ανέβαζε στα social media στιγμές από το παρελθόν.

Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που ανέβασε η Μαρία Βοσκοπούλου στη γιορτή του πατέρα, μέρα που συμπληρώνοντας 11 μήνες από τον θάνατό του.

Η νεαρή θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα και δημοσίευσε μια ζωγραφιά με ένα μικρό κοριτσάκι να περπατάει κρατώντας στο ένα χέρι ένα κόκκινο μπαλόνι και στο άλλο τον μπαμπά του και έγραψε: «Όσοι μπορείτε σήμερα, και κάθε μέρα, πάρτε τον μπαμπά σας μια σφιχτή αγκαλιά. Πείτε του ότι τον αγαπάτε. Συζητήστε τα πιο ασήμαντα και τα πιο σημαντικά, πάρτε ένα τηλέφωνο αν είστε μακριά. Δείξτε την αγάπη και μοιράστε την».