Ένα υπερμεγέθες μαύρο τζιπ αμερικανικού τύπου, κατά πάσα πιθανότητα Cadillac, σαν κι αυτά που βλέπουμε στις ταινίες να κυκλοφορούν γκάνγκστερς, πράκτορες του FBI και μεγαλοπαράγοντες, έχει κάνει εσχάτως την εμφάνιση του πέριξ του Ψυχικού και της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Φάρου!

Οι πληροφορίες λένε ότι το κυκλοφορεί ένας γνωστός και πολύ ικανός μάνατζερ, όπως τον αποκαλεί η πιάτσα αλλά και στα bar restaurants της περιοχής που συχνάζει και ειδικά στο ιταλικό all day cafe bar Nolita λίγο μετά τον Βασιλόπουλο, όπου ενίοτε η ογκώδης εμβληματική Cadillac παρκάρει απέξω!

Οι συνωμοσιολόγοι του επιχειρηματικού γίγνεσθαι στη χώρα έχουν αρχίσει να διακινούν την φημολογία ότι ο μάνατζερ προφανώς λειτουργεί καθ’ υπόδειξη των Αμερικανών, που πιθανόν του έχουν αναθέσει ειδική αποστολή! Ωστόσο κάποιοι τρίτοι, κακοπροαίρετοι, επισημαίνουν ότι σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, κάποιοι Ουκρανοί απέσπασαν διά της βίας 2 τέτοια τζιπ στο Κίεβο από Αμερικανούς πράκτορες!

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ο μάνατζερ, που είναι πανέξυπνος και ικανός, έχει διακριβώσει την προέλευση του οχήματος! Από ποιον το απέκτησε δηλαδή…

Διαβάστε ακόμη: