Οι δηλώσεις που έκανε η γνωστή αστρολόγος Λίτσα Πατέρα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και την αδικοχαμένη Καρολάιν, δεν έμειναν ασχολίαστες από τους χρήστες του Twitter.

Πιο συγκεκριμένα, αναστάτωση προκάλεσαν οι δηλώσεις της αστρολόγου, Λίτσας Πατέρα για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά, όπως μεταδόθηκαν τηλεοπτικά από την επομπή του OPEN «Καλοκαίρι #not».

Σε ερώτηση που της τέθηκε σχετικά με το αν είχε μελετήσει τον αστρολογικό χάρτη της άτυχης Καρολάιν, ανέφερε ότι πράγματι τον είχε αναλύσει, όπως κι εκείνον του πιλότου. Υπογράμμισε στη συνέχεια ότι  ο χάρτης έδειχνε ξεκάθαρα πως το τραγικό τέλος που προδιαγραφόταν για τη νεαρή κοπέλα ήταν αναπόφευκτο.

Την διαπίστωσή της βάσισε στο ότι «η Αφροδίτη της ήταν πολύ χτυπημένη», όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Και συνέχισε λέγοντας ότι αυτή η ένδειξη προμήνυε ότι σε οποιοδήποτε μέρος της γης κι αν βρισκόταν, πάλι την ίδια κατάληξη θα είχε.

Οργισμένοι οι χρήστες του Twitter με την Λίτσα Πατέρα

Η αρχική συνέντευξη δόθηκε στο περιοδικό YouWeekly, αποσπάσματα της οποίας αναμετέδωσε η πρωινή εκπομπή του Open: «Κοιτάζοντας τον χάρτη της παρατήρησα ότι η Καρολάιν και σε άλλη χώρα να βρισκόταν, στην Αλάσκα για παράδειγμα, πάλι την ίδια κατάληξη θα είχε, γιατί η Αφροδίτη της ήταν πολύ χτυπημένη. Φαινόταν πολύ έντονα ότι ο έρωτας της ζωής της θα την οδηγούσε σε ένα τραγικό τέλος».

Όπως ήταν αναμενόμενο το Twitter πήρε… φωτιά με τους χρήστες να σχολιάζουν τις δηλώσεις της αστρολόγου. «Σύμφωνα με την εκπομπή Καλοκαίρι Νοt και τη Λίτσα Πατέρα, η λύση στην ενδοοικογενειακή βία είναι να μην τα φτιάχνεις με Κριούς και Ταύρους. Τώρα αν ο αστρολογικός σου χάρτης λέει ότι θα δολοφονηθείς από τον σύντροφό σου, ε δε γλιτώνεις! Κάτσε και δέξου τη μοίρα σου! Greek tv 2021… Σπίτια σας!» και «Αντί η τεχνολογία, η μόρφωση να μας πάνε μπροστά, να ανοίγει το μυαλό μας, μας γυρίζει πίσω, δηλαδή τώρα όποιον γνωρίζουμε θα πρέπει να πάμε στην κ. Πατέρα να μας αναλύσει τον αστρολογικό χάρτη του;;;», είναι μερικά από αυτά.