Έχουν να το λένε, εχθροί και φίλοι, για την αγάπη των «εφοπλιστών» (στην Ελλάδα ως γνωστόν ότι δηλώσεις είσαι) Μπακοκαυμενάκηδων ως προς την ποδοσφαιρική τους ομάδα Αστέρα Τρίπολης!

Σε σημείο που να μην χάνουν αγώνα για αγώνα και να προσπαθούν ακόμη και να τη συνοδεύουν στα εκτός έδρας παιχνίδια, όταν αυτό είναι δυνατόν!

Διότι όπως πιθανόν να γνωρίζετε οι «εφοπλιστές» που εφεξής εικάζω ότι θα δηλώνουν «εργολάβοι» (πιθανολογώ ότι στα κατασκευαστικά ζητήματα έχουν πλέον μεγαλύτερη εμπειρία από τα -υποτιθέμενα- εφοπλιστικά), έχουν αναπτύξει πολύ μεγάλη δραστηριότητα με την ενασχόληση τους με το τράνζιτ πετρέλαιο στα διεθνή ύδατα του Περσικού κόλπου και της Βενεζουέλας!

Οπότε ο διαθέσιμος χρόνος τους είναι ελάχιστος!

Για να καταλαβαίνετε, ίσα ίσα που προλαβαίνουν να συναντήσουν τον Σάκη, τον Εξάρχου, τον Αστυφίδη, την Farallon, τον Άδωνι, τους Δικηγόρους της …Κεφαλαιαγοράς, τον Σταϊκούρα, τα Σεραφείμ, Χερουβείμ και λοιπά εξαπτέρυγα της επικοινωνίας και τους λοιπούς στενούς συνεργάτες τους!

Ένα Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη με απευθείας πτήση από Εμιράτα!

Πριν από καμπόσο καιρό λοιπόν, όπως μου διηγείται πολύ σοβαρός παράγων του ποδοσφαίρου της Βόρειας Ελλάδας, ο επιχειρηματίας Μπάκος και συνιδιοκτήτης του Αστέρα Τρίπολης, αποφάσισε να πετάξει με απευθείας πτήση από τα Εμιράτα προς την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρακολουθήσει τον εκτός έδρας ποδοσφαιρικό αγώνα με τον Άρη και παρεμπιπτόντως να περάσει ο άνθρωπος ένα ευχάριστο weekend στην Συμπρωτεύουσα!

Και πήρε μαζί του και μερικά μετρητά για τα έξοδα του Σαββατοκύριακου.

Ξενοδοχείο, εστιατόριο, μετακινήσεις, ψώνια στα μαγαζιά, μια βόλτα στο Hyatt Regency και την εξοχή της όμορφης Θεσσαλονίκης!

Έλα όμως με το που έφθασε στην Θεσσαλονίκη έπεσε πάνω στον έλεγχο του Τελωνείου και των αστυνομικών αρχών που του ζήτησαν να αιτιολογήσει γιατί κουβαλάει μαζί του τόσα μετρητά, ο πληροφοριοδότης μου υποστηρίζει ότι πρόκειται για 100 χιλιάδες ευρώ – αστεία λεφτά για τον «εφοπλιστή – εργολάβο»!

Σαν να έχω εγώ επάνω μου 10 ευρώ!!!) αλλά και γιατί δεν τα δήλωσε στο Τελωνείο με την άφιξη του.

Ο επιχειρηματίας ευλόγως απόρησε και προσπάθησε να εξηγήσει στον αξιωματούχο του Τελωνείου, ότι 100 χιλιάδες είναι ένα πολύ λογικό ποσόν για να περάσεις αξιοπρεπώς (μην πω λιτοδίαιτα) το Σαββατοκύριακο!

Εν πάσει περιπτώσει, η συνέχεια δεν έχει νόημα να την περιγράψω γιατί είναι πεζή, τυπική βάσει της διαδικασίας και κυνική!

Αυτοί οι τελωνειακοί μου φαίνεται είναι εκτός τόπου και χρόνου!

Μα για 100 ψωροχιλιάρικα σταματάς ολόκληρο Μπάκο!!! Ντροπή σας …