Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του ενημερωτικού μέσου «Πρώτο Θέμα» σχετικά με την εμμονή του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την συγχώνευση Attica Bank και Παγκρήτιας.

Ο κ. Κασσελάκης το απόγευμα της Τρίτης τα έβαλε με το «Πρώτο Θέμα» σε μια ανάρτηση του στην πλατφόρμα Χ.

Δείτε την ανάρτηση:

Το «Πρώτο Θέμα» φυσικά και δεν άφησε χωρίς απάντηση τις ύβρεις του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ και με ανακοίνωση κόλαφο βάζει τα πράγματα στην θέση τους δίνοντας μάλιστα κι εξηγήσεις.

Η ανακοίνωση του μέσου:

«Πριν λίγο ο κ. Κασσελάκης εξέδωσε μια ανακοίνωση με την οποία μας κατηγορεί για τον δανεισμό μας και πως κατέληξε κλπ κλπ ώστε αντί να πουλήσουμε την εφημερίδα σε κάποια συμφέροντα σαν αυτά που εξυπηρετεί ο ίδιος ή να την κλείσουμε και να ησυχάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, την σώσαμε, την αναπτύξαμε και την καταστήσαμε με τεράστιο προσωπικό κόστος το μοναδικό μεγάλο Μέσο που δεν ανήκει σε αυτούς που καλυμμένα ή απροκάλυπτα υπηρετεί. Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και εσύ κρυφό καμάρι κ. Κασσελάκη!

Τον ενημερώνουμε λοιπόν ότι εμείς αποπληρώσαμε το κεφάλαιο και ένα σημαντικό μέρος των τοκοχρεολυσίων και είμαστε απολύτως σύννομοι με βάση όλους τους τραπεζικούς νόμους, πριν και μετά την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Και φυσικά μιλάμε για συναλλαγές που δεν εμπλέκουν σε καμία περίπτωση το Ελληνικό Δημόσιο, άρα δεν του χρωστάμε καμία απάντηση.

Αντιθέτως, ο ίδιος χρωστά στους πολίτες απαντήσεις για τις ατέλειωτες οικογενειακές κομπίνες του, τα 11 εκατ. ευρώ που χρωστά στην Εφορία για το σπίτι του στην Εκάλη, για εικονικές μεταβιβάσεις του σπιτιού του στις Σπέτσες, για τις offshore εταιρείες του στο Delaware και αλλού με τα αστακοκάραβα και άλλα, για τις αγωγές που έχασε από τα άγνωστα αφεντικά του στις ΗΠΑ και για πολλά άλλα ακόμα που θα αποκαλυφθούν πολύ σύντομα. Οπου και να τον πιάσεις ο κ. Κασσελάκης έχει θέμα…

Ας ετοιμάζεται λοιπόν, έρχονται πολλά και το κακό γι’ αυτόν είναι ότι δεν μπορεί να πάρει και κανένα τηλέφωνο στα γνωστά συμφέροντα που τον αβαντάρουν για να μας σταματήσουν.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ».

Διαβάστε ακόμη: