Το αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας σεζόν στη Super League 1, που θα ξεκινήσει το διήμερο 19-20 Αυγούστου, έγινε γνωστό μετά από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Λίγκας (αρχικά η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Island, αλλά οι πυρκαγιές που είναι σε εξέλιξη προκάλεσαν την αλλαγή).

Όπως αναμένονταν, η πρεμιέρα δεν είχε κάποια ντέρμπι κάτι που ισχύει… μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Επίσης οι 4 από τους 5 Ευρωπαίους ξεκινούν με παιχνίδια στην έδρα τους. Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Παναιτωλικό, ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο τον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη τον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό και ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης. Εκτός έδρας δοκιμασία για τον Άρη, που θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας

18-20 Αυγούστου 2023

ΑΕΚ – Παναιτωλικός

Βόλος – Λαμία

Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός

ΟΦΗ – Άρης

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης

ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά

Όλο το πρόγραμμα της Super League 1

 

 

Υπενθυμίζουμε ότι η σέντρα στην ποδοσφαιρική σεζόν 2023-2024 θα γίνει το διήμερο 19-20 Αυγούστου με την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου να ορίζεται για τις 3 Μαρτίου. Να σημειώσιουμε ότι θα υπάρχει διακοπή από τις 21 Δεκεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου.

Τα play offs της Super League 1 ξεκινούν στις 9-10 Μαρτίου και η αυλαία θα πέσει στις 11-12 Μαϊου ενώ θα διεξαχθούν τρεις εμβόλιμες αγωνιστικές.

Διαβάστε περισσότερα