Το περιοδικό TIME κυκλοφορεί την έκδοση με τους «Επόμενους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους», ένα τεύχος που συνάντησε πολλές προκλήσεις εξαιτίας της πανδημίας.
Σε ένα από τα εξώφυλλα του Μαρτίου, ο ποδοσφαιριστής της Manchester United, Marcus Rashford, πόζαρε εξ αποστάσεως για τη φωτογράφιση στον φωτογράφο Nwaka Okparaeke που αποκάλυψε πως, ελλείψει επαγγελματικού εξοπλισμού, η λήψη έγινε με ένα κοινό iPhone

«Λοιπόν φωτογράφισα τον @marcusrashford για το περιοδικό @time #TIME100Next.

Μπορείτε να το διανοηθείτε ότι οι λήψεις έγιναν με ένα iPhone 😭. Ευτυχώς ήταν καταπληκτική η ομάδα 🙌🙏»
Το περιοδικό TIME κυκλοφόρησε εξώφυλλο τραβηγμένο με iPhone
Πέρα από τις επιτυχίες του στα γήπεδα, ο Rashford είναι γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο, για την αντιμετώπιση της παιδικής πείνας και την παροχή βοήθειας σε άστεγους. Ο ποδοσφαιριστής λέει πως θα είχε και ο ίδιος ξεμείνει χωρίς φαγητό, αν η τρέχουσα κρίση τον είχε βρει στην παιδική ηλικία.»
 
«Δεν είναι ζήτημα πολιτικής αλλά ανθρωπιάς», σημείωσε σε ανοικτή επιστολή του προς τους Βρετανούς βουλευτές, ζητώντας τους να στηρίξουν τις πιο αδύναμες οικογένειες. «Για να μπορούμε να κοιτάξουμε τον εαυτό μας κατάματα στον καθρέφτη, και να νιώσουμε ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να προστατεύσουμε τους απροστάτευτους, ανεξαρτήτως αιτίας. Πέρα από τα κομματικά, δεν μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε πως κανένα παιδί δεν θα πέφτει για ύπνο πεινασμένο;»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.