Τι είχες ΑΕΚ, τι είχα πάντα! Οι «κιτρινόμαυροι» πρόσθεσαν ακόμα μια κακή εμφάνιση στο ενεργητικό τους, έχασαν στον Βόλο και έμειναν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και στο -3 από τον δεύτερο Άρη ενόψει πλέι οφ.

Το πάθημα του κυπέλλου δεν έγινε μάθημα στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ που όχι μόνο έχασε το ματς, αλλά προβλημάτισε, πάλι, με την απόδοσή της.

Ο Βόλος είχε πάλι ήρωα τον Δουβίκα που σκόραρε με πέναλτι και η ΑΕΚ από την πλευρά της μοιραίο τον Μιτάι που έκανε ένα χαζό πέναλτι στον Περέα.

Το παιχνίδι ήταν κάκιστο στο πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις. Ο Βόλος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς να δημιουργεί ωστόσο ευκαιρίες ενώ η ΑΕΚ έπασχε στη δημιουργία.

Δύο σουτ του Νίνη για τον Βόλο και ένα φάουλ του Γκαρσία για την Ένωση που κόντραρε και έφυγε λίγο έξω ήταν ό,τι αξιόλογο υπήρξε στο πρώτο μέρος μέχρι να φτάσουμε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Εκεί ο Μιτάι έκανε ένα χαζό πέναλτι πάνω στον Περέα με τον Δουβίκα να το αξιοποιεί και να στέλνει την ομάδα του στα αποδυτήρια με 1-0.

Με δύο αλλαγές ξεκίνησε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο αφού Σιμάνσκι και Μιτάι πέρασαν εκτός με τους Σάκχοφ και Σβάρνα να μπαίνουν στη θέση τους. Ο Έλληνας αμυντικός πήγε δίπλα στον Νεντελτσεάρου και ο Λάτσι αριστερό μπακ. Παρ’ όλα αυτά ο Βόλος ήταν αυτός που απείλησε και μάλιστα δις με τα σουτ των Περέα και Νίνη να φεύγουν έξω.

Ο Κρίστιτσιτς απάντησε με ένα σουτ για την ΑΕΚ που προσπάθησε να γίνει πιο επιθετική και να ψάξει το γρήγορο γκολ. Κάτι που δεν έγινε με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε μικροευκαιρίες με σημαντικότερη ένα σουτ του Ολιβέιρα, που νωρίτερα είχε πάρει τη θέση του Καρίμ, στο 69’ .

Ο Πορτογάλος απείλησε και στο 78’ με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ που δεν βρήκε όμως στόχο. Η ΑΕΚ προσπαθούσε να πιέσει τον Βόλο, ο οποίος έμεινε και με δέκα παίκτες στο 87′ λόγω αποβολής του Μπαριέντος για χτύπημα εκτός φάσης στον Μάνταλο ωστόσο δεν έφτασε ποτέ στην ισοφάριση αφού και η τελευταία της καλή στιγμή με τον Ολιβέιρα στις καθυστερήσεις έφυγε έξω.

Βόλος (Λόπεθ): Κλέιμαν, Τέκιο, Γκρίλο, Μήτογλου, Μπαρτόλο, Μπαριέντος, Νίνης (65’ Κιάκος), Τσοκάνης (92’ Κολόμπο), Μαρτίνες (82’ Σάντσες), Περέα, Δουβίκας.

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μιτάι (46’ Σβάρνας), Νταντσένκο, Λάτσι, Νεντελτσιάρου, Σιμάνσκι (46’ Σάκχοφ), Κρίστισιτς, Μάνταλος, Γκαρσία (71’ Μαχαίρας), Αλμπάνης (85’ Χριστόπουλος), Ανσαριφάρντ (63’ Ολιβέιρα).

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.