Η κορεάτικη φίρμα προχώρησε στην επίσημη αποκάλυψη του Santa Cruz, ίσως του ομορφότερου Pick-Up της αγοράς. Ένα μοντέλο που ξεφεύγει από τις σχεδιαστικές πεπατημένες των… αγροτικών και εντυπωσιάζει.

Η μπροστινή ομοιότητα του Santa Cruz με το τελευταίο Tucson είναι ξεκάθαρη, με τις διαφορές ανάμεσα στα δύο μοντέλα να εντοπίζονται από τη μέση και πίσω. Η καρότσα έχει μήκος 132 εκατοστά, ενώ θα διατεθεί και σε διπλοκάμπινη έκδοση.

Πλήρως hi-tech και η καμπίνα του Santa Cruz όπου από την μία υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων και από την άλλη μία 8άρα οθόνη αφής με Apple CarPlay και Android. Μάλιστα η καμπίνα έχει και έναν ακόμα χωροταξικό άσσο, καθώς τα πίσω καθίσματα μπορούν να σηκωθούν και να δώσουν έναν ακόμη χώρο αποθήκευσης, εκτοξεύοντας την πρακτικότητα.

Η λίστα κινητήρων διαθέτει δύο διαφορετικές επιλογές. Πρώτη είναι αυτή με το ατμοσφαιρικό μοτέρ των 193 ίππων από 2.500κ.εκ. με ροπή στα 244 Nm και 8άρι κιβώτιο. Ισχυρότερη είναι η τουρμπάτη επιλογή από τα ίδια κυβικά με απόδοση 279 άλογα και 420 Nm ροπής, αμφότερες επιλογές με μόνιμη 4κίνηση.

Για την ώρα οι πληροφορίες κάνουν λόγω πως το νέο μοντέλο θα διατεθεί στην Αμερική ενώ οι συζητήσεις για την Ευρώπη δεν έχουν πέσει ακόμη στο τραπέζι.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.