Για την πρώτη του κολεξιόν από τη θέση του creative director του οίκου μόδας, Louis Vuitton, ο Pharrell Williams κέρδισε τις εντυπώσεις με την παρουσίαση της κολεξιόν στη γέφυρα Pont Neuf στο Παρίσι.

Ο Pharrell Williams παρουσίασε την πρώτη του κολεξιόν ως creative director του ανδρικού τμήματος του οίκου μόδας Louis Vuitton για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2024, με ένα σόου κατά μήκος του Σηκουάνα, όπου το παρών έδωσαν διάσημοι καλεσμένοι.

Στην Ανδρική Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής με αθλητικές φόρμες διακοσμημένες με πέρλες, γούνινα πανωφόρια και αστραφτερά σακάκια σε όλα τα χρώματα και μεγέθη. Το κοινό που παραβρέθηκε στην πρώτη κολεξιόν του οίκου Louis Vuitton, υπό τις οδηγίες του Pharrell Williams, κατά μήκος του ποταμού Σηκουάνα απόλαυσε την προσέγγιση της LV, όπου συνδύασε το street style με την πολυτέλεια.

«Είμαι ο δεύτερος μαύρος που το βίωσε ποτέ αυτό στον πλανήτη, (να είναι creative director) στον μεγαλύτερο οίκο μόδας στον κόσμο», είπε ο Pharrell Williams σε συνέντευξή του πριν από το σόου.

Ο Virgil Abloh, είχε διατελέσει στην ίδια θέση από τον Μάρτιο του 2018 μέχρι τον θάνατό του τον Νοέμβριο του 2021. Ήταν ο πρώτος μαύρος σχεδιαστής μόδας με τέτοια θέση, στον οποίο πιστώνεται ο συνδυασμός του street style σε συνδυασμό με τις χαλαρές εμφανίσεις skateboard σε πασαρέλα υψηλής ραπτικής.

«Ο αδερφός μου, ο Virgil, ήταν ο πρώτος (creative director). Έκανε τόσα βήματα και τόσα πολλά πράγματα. Έφερε την κουλτούρα του skate σε αυτόν τον κόσμο ενώ ήταν μαύρος Αμερικανός. Είναι εξωπραγματικό το γεγονός ότι το κάνω και εγώ αυτό», είπε ο Pharrell Williams.

Διαβάστε περισσότερα