Η Τζεορτζίνα Ροντρίγκεζ φέρεται να έκλεισε συμφωνία «μαμούθ» με την αμερικανική τηλεοπτική πλατφόρμα Netflix προκειμένου να κάνει τη ζωή της reality, ζηλεύοντας τη δόξα της Κιμ Καρντάσιαν! Μαζί με αυτήν στο γυαλί θα εκτεθούν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και τα παιδιά τους. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φαίνεται ότι έχει δώσει την συγκατάθεσή του καθώς κατανοεί τις… ανησυχίες, αλλά και τις επιθυμίες της συντρόφου του.

Η Λατίνα καλλονή κάνει θραύση τόσο στα social όσο και στις gossip φυλλάδες. Η πανέμορφη σύντροφος του 35χρονου έχει καταφέρει να γίνει πασίγνωστη στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

 

Μέσω του Netflix οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να απαθανατίσουν στιγμές από την προσωπική ζωή της λαμπερής οικογένειας. Αυτή τη φορά ο φακός δεν θα μείνει μονάχα στις παρουσίες των δύο σε ποδόσφαιρο και μόντελινγκ. Ούτε σε κοινές τους εμφανίσεις.

To Netflix έκλεισε μια τεράστια συμφωνία

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει πως συμβιώνει και μεγαλώνει τα παιδιά του το λαμπερό ζευγάρι. Όλα όσα συμβαίνουν στο σπίτι τους στο Τορίνο.

 

Το Netflix είναι σαφές πως κατάφερε να κλείσει μια τεράστια συμφωνία, η οποία θα του αποφέρει πάρα πολλά έσοδα. Η ιντερνετική πλατφόρμα γνωρίζει πως το πρότζεκτ αυτό μπορεί να συγκεντρώσει εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο. Ποιος δεν θέλει να δει πως ζει καθημερινά ο Κριστιάνο μακριά από τα γήπεδα. Πολύ περισσότερο, ποιος δεν θέλει να δει την εκρηκτική Τζεορτζίνα Ροντρίγκεζ. Η πανέμορφη Λατίνα έχει εκατομμύρια θαυμαστές, οι οποίοι λατρεύουν να την ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά θα αποκτήσει και δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από τη συμφωνία που έκλεισε!

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.