Διαβάστε στην «axianews» όλο το ρεπορτάζ της εβδομάδας για την οικονομία, το χρηματιστήριο, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις και την πολιτική, με πολλές αποκαλύψεις και πλούσιο παρασκήνιο.

Το νέο πολιτικό σκηνικό η αβεβαιότητα και το Χρηματιστήριο

-Η αμφισβήτηση – και εκ των έσω- Μητσοτάκη, ο ρόλος του ΚΙΝΑΛ, οι πρωθυπουργοί «κοινής αποδοχής» και το παιχνίδι της Διαπλοκής!
-Παρά τους πρωτοφανείς ρυθμούς ανάπτυξης και την έκρηξη του τουρισμού, οι πωλητές στη Λεωφόρο Αθηνών επικρατούν, ρευστοποιώντας ακόμη και τις κορυφαίες εισηγμένες εταιρίες!
– Η αστάθεια και η αβεβαιότητα διαλύουν στην κυριολεξία την αγορά, την ίδια στιγμή που Βρυξέλλες, Βερολίνο και «νταβατζήδες» απεργάζονται σενάρια κυβερνήσεων συνεργασίας – μαριονέτες, με επικεφαλής δήθεν τεχνοκράτες και τραπεζίτες, όπου τα εξωθεσμικά συμφέροντα θα κινούν τα νήματα!


Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Πέντε ερωτήματα – φωτιά για τη σύγκρουση συμφερόντων και την νέα γενική διευθύντρια
-Η κυρία Μπενετάτου, πρώην αντιπρόεδρος της Επ. Ανταγωνισμού, θα κληθεί να εποπτεύσει την εισηγμένη Κλουκίνας – Λάππας, όπου εργάζεται η αδερφή της ως οικονομική διευθύντρια, στην οποία η Ε.Κ. διερευνά καταγγελίες!


Αυτή η κρίση θα είναι 100% ευθύνη της Fed
-Ξεσκεπάζοντας την εγκληματική νομισματική πολιτική της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, που έθρεψε το τέρας του πληθωρισμού…


Τι φρούτα βγάζει η Καλαμάτα; Η «σιγανοπαπαδιά» του Τύπου και τα «γούστα» του «Άγιου»


Αποκάλυψη: Ο πρωθυπουργός ζήτησε την παραίτηση Τσουβάλα
-Η μάχη των επιγόνων, πρώην αρχηγού και υπαρχηγού, για την καρέκλα του Γ.Γ. και η δεύτερη σερί ήττα για τον Αν. Δασκαλάκη!


Τα «βαθιά λαρύγγια», οι μυστικές υπηρεσίες, το Μαξίμου και οι εφαπτόμενοι κύκλοι!


Ανασχηματισμός 2-3 προσώπων πριν ή μετά την ΔΕΘ και αφού έχει «κάτσει η σκόνη» των «παρακολουθήσεων»!


«Φωτιά» οι υψηλές τιμές ενέργειας – Αισιοδοξία στην Ελλάδα λόγω τουρισμού
-Αναμένονται υψηλότερες επιδοτήσεις από Σεπτέμβριο – Οι προβλέψεις τις Κομισιόν, το χρεοκοπημένο μοντέλο και οι ελληνικές θέσεις που υιοθετούνται με καθυστέρηση


Τυχερός ο Ολλανδός του Ελλάκτορα που δεν του έδωσε μετοχές της Alpha από την αύξηση ο Χάρης!
-Ο Χόλτερμαν δεν φοβάται το αβέβαιο πολιτικό σκηνικό και «χτίζει θέσεις» με νέο, φρέσκο χρήμα!
-«Κάθε εμπόδιο για καλό» λέει ο σοφός λαός, έτσι ο Χόλτερμαν, αφού ο Χάρης επέλεξε να βάλει στην αύξηση πελάτες του κερδοσκόπους, απέκτησε τις μετοχές της Alpha από την αγορά σε φθηνότερες τιμές!


Πίτερ Γεωργιόπουλος: Έπεσε σε ξέρα στα στενά της Χαλκίδας το υπερπολυτελές σκάφος του εφοπλιστή, γνωστού για τις 4 εισαγωγές στο Χρηματιστήριο και τις 3 συμφωνίες με τον Θ. Αγγελόπουλο!
-Θυμίζοντας το Shallow της Lady Gaga και του Μπράντλεϊ Κούπερ από την ταινία A star is born, ο εφοπλιστής με τις πτωχεύσεις και τις εμβληματικές επιστροφές, για άλλη μια φορά έπεσε σε αβαθή…


Ποιος «επωφελήθηκε» στο τέλος της ημέρας από την παρακολούθηση Πιτσιόρλα – Σαγιά;
-Η μη νόμιμη επισύνδεση επί ΣΥΡΙΖΑ 2 προβεβλημένων πολιτικών προσώπων, το Κατάρ, τα συμφέροντα του Αλ Θάνι, η Εκκλησία, το «Ναυάγιο» και οι κατηγορίες περί καταχραστών του Δημοσίου!


Προχωρημένες διαπραγματεύσεις Ιβάν Σαββίδη με Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία για το πακέτο των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού Open!
-Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις, υπό την έγκριση της κυβέρνησης και του αμερικανικού παράγοντα, βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν αργούν οι ανακοινώσεις…


Ο χριστιανικός οβολός των «ευσυνείδητων» και «ευαίσθητων» επιχειρηματιών στον «νταραβεριτζή με τα μαύρα ράσα», στη Νέα Υόρκη για φιλανθρωπικούς σκοπούς!


Το success story του γραφείου Γεραπετρίτη
– Το καλύτερο νομικό γραφείο της πιάτσας, με τις πολλές δουλειές και τους μεγάλους τζίρους


«Πατρίδα» με μαρτυρίες σοκ από τον Σαλβαρλή


Κωστής Γεωργίου: «Χωρίς κόπο και δουλειά δεν κερδίζεται τίποτα»


Barbara Hepworth: Η γυναίκα που έφερε επανάσταση στη σύγχρονη γλυπτική

Διαβάστε στην «axianews» που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου