Ένα νέο hot ειδύλλιο μεταξύ πολύ γνωστής παρουσιάστριας και «διαζευγμένου» μεγαλοεπιχειρηματία που δραστηριοποιείται σε ευαίσθητο τομέα της οικονομίας, με άμεση επίδραση στην κοινωνία, έχουν πιάσει οι κεραίες του Radar!

Η εν λόγω τηλεπερσόνα, μολονότι δεν την …πιάνει το μάτι σου, φαίνεται πως έχει κάτι που τραβάει σαν μαγνήτης τους άνδρες, καθώς φέρεται να έχει συνάψει ερωτικούς δεσμούς με εξαιρετικά αναγνωρίσιμα πρόσωπα τόσο από την κεντρική πολιτική σκηνή και τους διαχειριστές της εξουσίας, όσο και από κομψευόμενους μάνατζερ μεγάλων εισηγμένων εταιριών!

Ο μεγαλοεπιχειρηματίας από την άλλη πλευρά, θεωρείται και είναι εξαιρετικά ευγενής, με άριστη ανατροφή και παιδεία, πάντα καλοντυμένος και ευχάριστος!

Η σχέση με την εδώ και πολλά χρόνια σύζυγο του βρίσκεται σε κρίση, ουσιαστικά σε διάσταση και ένα βήμα πριν τον οριστικό χωρισμό!

Είναι προφανές πως ο επιχειρηματίας έχει ήδη μετακομίσει από την οικογενειακή εστία, χωρίς όμως να συζεί με την νέα – επώνυμη- σύντροφο του!

Οι καλά γνωρίζοντες πάντως λένε πως η συγκεκριμένη περίπτωση πιθανόν «να της κάτσει» της παρουσιάστριας, μολονότι δεν σταυρώνει μόνιμη σχέση για λόγους ανεξήγητους…

Διαβάστε ακόμη