Το Cupra Tavascan, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV coupé της μάρκας και το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μετά το Born, είναι ήδη στη χώρα μας και θα πραγματοποιήσει το πανελλαδικό του ντεμπούτο στην έκθεση αυτοκινήτου «Auto Athina 2024», η οποία θα διεξαχθεί στο Metropolitan Expo από 5 έως 13 Οκτωβρίου.

Το Tavascan χαρακτηρίζεται από μία εντυπωσιακή σχεδιαστική γλώσσα με σπορ αναλογίες, καταρρίπτει τους συμβατικούς κανόνες και έρχεται να οδηγήσει την Cupra σε μία μεγαλύτερη κατηγορία, όπως είναι αυτή των DSUV, απευθυνόμενη σε μία νέα γενιά οδηγών.

Διατίθεται σε δύο εκδόσεις: 77 KWh / 286 PS Endurance και 77 KWh / 340PS VZ 4WD, ενώ εξασφαλίζει αυτονομία έως 568 χιλιόμετρα, συνδυάζοντας ιδανικά την ηλεκτροκίνηση και τις επιδόσεις.

To νέο μοντέλο υψηλών προδιαγραφών της μάρκας, το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, διατίθεται στη χώρα μας με τιμή εκκίνησης στα 48.990 ευρώ ή 39.990 ευρώ μετά την επιδότηση του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά 3.

Ο Ignasi Prieto, Chief Brand Officer της Cupra, δήλωσε:

«Το Cupra Tavascan αντιπροσωπεύει το όνειρό μας που έγινε πραγματικότητα, ο πρώτος ήρωας μιας νέας εποχής. Είναι ένα όχημα που συμβολίζει το επαναστατικό μας πνεύμα και στηρίζει την αλλαγή.

Στο παραπάνω πλαίσιο κινείται και η νέα διαφημιστική καμπάνια του Cupra Tavascan, «One of them, one of us», η οποία απευθύνεται σε επαναστάτες που δεν ακολουθούν τους κανόνες και τολμούν να ονειρευτούν.

Το Tavascan πρωταγωνιστεί μαζί με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Willow Smith σε μία καμπάνια, προσκαλώντας την Cupra Tribe να αμφισβητήσει το status quo. Γυρισμένη σε σουρεαλιστικές τοποθεσίες, η καμπάνια δείχνει μοναδικά σημεία όπου ζουν οι επαναστάτες, ασυνήθιστα άτομα που τολμούν στη διαφορετικότητα. Οι εικόνες δίνουν έμφαση στη μοναδικότητα του μοντέλου, υπογραμμίζοντας την οδηγική εμπειρία και την απόδοση.

Μπορείτε να δείτε την καμπάνια εδώ:

Διαβάστε ακόμη: