Ο Κέπα μπορεί να έχει χάσει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα στην Τσέλσι από τον Μεντί, αλλά έχει κερδίσει μια θέση στην καρδιά της πανέμορφης Αντρέα Μαρτίνεθ.

Ο Κέπα είναι ευτυχισμένος στο πλάι της 29χρονης συμπατριώτισας του, κάτι που φάνηκε στις πρόσφατες διακοπές τους.

Το δημοφιλές ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε το διάλειμμα λόγω εθνικών ομάδων και ταξίδεψε πριν λίγες ημέρες στις εξωτικές Μπαχάμες.

Η πανέμορφη μελαχρινή έκανε αισθητή την παρουσία της εκεί. Πως να μην την κάνει άλλωστε καθώς μοιάζει απίθανο να περάσει απαρατήρητη. Το λαμπερό ζευγάρι έζησε στις εξωτικές παραλίες τον έρωτά του.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η 29χρονη εστεμμένη σε νεότερη ηλικία είχε εκπροσωπήσει την Ισπανία ως μπασκετμπολίστρια, ενώ έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Πλέον, η «ομορφότερη γυναίκα της Ισπανίας» εργάζεται στον τομέα του μάρκετινγκ, ζώντας φυσικά τον έρωτά της στο πλευρό του Κέπα!

 

Η Άντρεα προσπαθεί όλο αυτό το διάστημα να συνδυάσει τη σχέση της με τα επαγγελματικά της. Έτσι βρίσκεται συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι. Μία στο Λονδίνο και στο πλάι του συντρόφου της, μία στην Ισπανία ή όπου αλλού την καλούν για διαφημιστικές καμπάνιες και φωτογραφήσεις. Όπου και να είναι όμως ένα είναι το μόνο σίγουρο. Ο Κέπα είναι περιχαρής γιατί στο πλάι του έχει μια από τις πιο όμορφες παρουσίες της ισπανικής showbiz.