Διαβάστε στην «axianews» όλο το ρεπορτάζ της εβδομάδας για την οικονομία, το χρηματιστήριο, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις και την πολιτική, με πολλές αποκαλύψεις και πλούσιο παρασκήνιο.

Το καλοκαίρι η διάθεση του δεύτερου πακέτου της ΕΤΕ – Στόχος η πλήρης αποκρατικοποίηση

-Το θεσμικό πλαίσιο και ο ρόλος των ευρωεκλογών και των αμερικανικών εκλογών – Καθαρά κέρδη 4,3 δισ. και επιτοκιακά έσοδα 8,2 δισ. ευρώ το 2023 – «Ισοπεδώθηκε» το βουνό των «κόκκινων» δανείων – Τα σημεία «κλειδιά» για τα Business Plans της επόμενης τριετίας

Σε πέντε άξονες οργανώνει η Ε.Ε. την ενεργειακή της άμυνα

-Μετά τον Δεκέμβριο η Ουκρανία δεν θα επιτρέπει τη διέλευση ρωσικών φορτίων αερίου προς την Ε.Ε. – Πώς θα καλυφθούν οι απώλειες

UNDERCOVER

Μετά το κόψιμο του Μανώλη Χριστοδουλάκη από την εκδήλωση για το περιβάλλον η σχέση του με τον Ανδρουλάκη τελείωσε • Διχογνωμία στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, που έλυσε τα προβλήματά του και ασχολείται με το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι • Στη στρατιωτική του θητεία ποντάρει ο Κασσελάκης για να κερδίσει το απολιτίκ κοινό • Πρόσω ολοταχώς για μοιρασιά των εδρών των Σπαρτιατών

Η Βαβυλωνία των εταιρειών του Στέφανου Κασσελάκη

-Η Ν.Δ. θα αναδείξει το θέμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ διότι θεωρεί ότι εκεί κρύβονται «διαμαντάκια»

Ο Σπύρος Λάτσης στέλνει τον γιο του Άλεξ να «εποπτεύσει» το Ελληνικό

-Τέλος στις «ανέμελες ημέρες» του μάνατζμεντ της Lamda – Μεγάλη ανησυχία στο ΤΑΙΠΕΔ για την μη υλοποίηση των προβλεπόμενων από τη σύμβαση «κοινωφελών έργων» – Η υπογειοποίηση της Ποσειδώνος διαχωρίζει (και ταξικά) δύο κόσμους – Κάτω, μπροστά στη θάλασσα, η ελίτ, και Άνω οι σοβιετικού τύπου κατοικίες για τη μάζα!

Θέμα ημερών η οριστική συμφωνία για την Τέρνα Ενεργειακή με τους Άραβες του Άμπου Ντάμπι

-Μεταξύ 20,4 και 20,8 ευρώ το τίμημα ανά μετοχή – 22 ευρώ ζητούσε ο Περιστέρης – Προχωρεί ακόμη η συμφωνία της ΓΕΚ Τέρνα με 2 ισχυρούς παίκτες για συμμετοχή (10% έκαστος) στην Αττική Οδό: ένα family office κορυφαίου ομίλου και έναν πανίσχυρο και παρεμβατικό επιχειρηματία!

Οι… καλτσάκηδες: τα δύο… σπουδαία αγόρια της πολιτικής και των επιχειρήσεων, με τα παντελόνια ως τον αστράγαλο και τις πολύχρωμες μοδάτες μάλλινες κάλτσες να κυριαρχούν!

Όλοι οι «όψιμοι» φίλοι του Κασσελάκη «κάνουν δουλειές» με ακίνητα προβολής στα πιο ακριβά σημεία της Αθήνας και του Λονδίνου! Από τον τραγουδιστή Αργυρό μέχρι «παράγοντες» της πιάτσας!

Ο επώνυμος εφοπλιστής που έχει απασχολήσει τις εισαγγελικές Αρχές και η… ενδιάμεσος μεταξύ πασίγνωστου επιχειρηματία (που έφυγε από τη ζωή) και δικαστικού λειτουργού κάνουν δουλειές στο real estate στα Ν. Προάστια!

Πληθωρισμός: Πολύ σκληρός για να πεθάνει

+ Art Business

Η γεωμετρική ζωτική ανέλιξη της γλυπτικής του Μπρανκούζι
Ο Βασίλης Καρακατσάνης μιλά για τη νέα του δουλειά
«Ένα για τον Δρόμο» και «Άγρια Φύση» στα Σινεμά

Μην χάσετε την «axianews» που κυκλοφορεί το Σάββατο 9 Μαρτίου