Η ομάδα των βορείων προαστίων στέκεται στα σταθερά βήματα που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια για να φθάσει στο σημερινό επίπεδο, τονίζει τη σημασία των υποδομών και της καλλιέργειας των νεαρών αθλητών, ενώ θέτει τον πήχυ για… ακόμη ψηλότερα, επιθυμώντας να παρουσιάσει «τη δική της, ρομαντική πρόταση για το ποδόσφαιρο».

Το μήνυμα της ΠΑΕ:

«Η Κηφισιά, ως αθλητικός οργανισμός, λειτουργεί σε απολύτως επαγγελματικά πρότυπα, παρέχοντας στους αθλητές του ό,τι χρειάζονται, προκειμένου να προσφέρουν στο απόλυτο των δυνατοτήτων τους.

Με συνεχόμενα βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, κέρδισε την άνοδο για τις επαγγελματικές κατηγορίες (για πρώτη φορά στην ιστορία της), ούσα πλέον σε θέση να αντιμετωπίζει ιστορικούς συλλόγους της χώρας, αποδεικνύοντας παράλληλα πως έχει τις βάσεις και τα φόντα να φθάσει ακόμη ψηλότερα.

Ταυτόχρονα, όμως, δίνει εξέχοντα ρόλο σε οτιδήποτε αφορά στην παραγωγική διαδικασία. Τα περισσότερα από 400 παιδιά που φιλοξενούνται στην ακαδημία του συλλόγου δεν είναι μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον του.

Γι’ αυτό, η έμφαση που δίδεται σε κάθε ένα από τα παιδιά που προπονούνται μαζί μας, δεν περιορίζεται μόνο στο αθλητικό σκέλος. Αντίθετα, αφορά κυρίως το ήθος και την ευγενή άμιλλα, προκειμένου να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν εντός κι εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Το σύνολο του Διοικητικού Συμβουλίου αποτελείται άλλωστε από ανθρώπους που έχουν γεννηθεί, μεγαλώσει και γαλουχηθεί αθλητικά στην Κηφισιά.

Αυτό από μόνο του δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης για το “χτίσιμο” της επόμενης ημέρας του συλλόγου.

Η Κηφισιά έχει μεγαλώσει, αλλά αυτό δεν (της) αρκεί. Θέλει να κατακτήσει ακόμη περισσότερες κορυφές και να παρουσιάσει σε όλη την Ελλάδα τη δική της ρομαντική πρόταση για το ποδόσφαιρο. Γιατί πάνω από όλα, ο αθλητισμός είναι απόλαυση και εμείς στην Κηφισιά βλέπουμε το ποδόσφαιρο αλλιώς».