Ο θρύλος του τένις, ο οποίος έχει ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο ακινήτων, διαθέτει ένα εκπληκτικό γυάλινο σπίτι με απίστευτη θέα στη λίμνη της Ζυρίχης, το οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα αγοράστηκε το 2014 από την οικογένεια του για 8,1 εκατ. δολάρια.
Η τριόρωφη υπερσύγχρονη κατοικία διαθέτει παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, μεγάλα μπαλκόνια με εκπληκτική θέα στη λίμνη της Ζυρίχης, ένα γυάλινο θόλο πάνω από το σαλόνι και δύο επιπλέον διαμερίσματα για τους επισκέπτες, στα οποία πιστεύεται ότι ζουν οι γονείς του 38χρονου αθλητή.
 

Το πολυτελές ακίνητο χτίστηκε από το μηδέν και διαθέτει όλες τις ανέσεις που θα ήθελε ένας αθλητής του βεληνεκούς του Φέντερερ.

Περιλαμβάνει επίσης πισίνα, γυμναστήριο, πλήρως εξοπλισμένο σπα για στιγμές χαλάρωσης και υπόγειο χώρο στάθμευσης με φόντο τη λίμνη της Ζυρίχης, στον οποίο ο αθλητής μπορεί να σταθμεύσει την εξαιρετική του συλλογή από Mercedes Benz

Σύμφωνα με αναφορές, το ακίνητο βρίσκεται στο Wollerau στο καντόνι Σβυτς της Ελβετίας, έναν από τους δήμους με την χαμηλότερη φορολογία στην Ευρώπη, ο οποίος έχει προσελκύσει πολλούς πλούσιους και διάσημους.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.