Ένα γρήγορο υπερσύγχρονο σκάφος, ελληνικής κατασκευής, της “VIKING NORSAFE,” δώρισε η εταιρεία Reggeborgh, στο Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού της Κέρκυρα.

Διαθέτει τρεις εξωλέμβιες μηχανές, των 450hp, μεγάλη αυτονομία και υπερσύγχρονα συστήματα πλοήγησης και εντοπισμού στόχων. Το σκάφος θα βοηθήσει σημαντικά τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας. Μια σημαντική δωρεά, που αποτελεί ένα ακόμη «όπλο» στον εξαιρετικά δύσκολο αγώνα που δίνει το Λιμενικό ενάντια στους λαθρεμπόρους και όχι μόνο.

Να σημειωθεί ότι ο ισχυρός άνδρας της Reggeborgh, Χένρι Χόλτερμαν αγαπά πολύ το νησί της Κέρκυρας. Για αυτό και άλλωστε το επισκέπτεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι. Έτσι η συγκεκριμένη δωρεά είναι το καλύτερο δείγμα της αγάπης του για τον τόπο.

Υπενθυμίζεται ότι η Regergh έχει κάνει τη μεγάλη επένδυση στην Ελλάκτωρ, καθώς πριν λίγο καιρό εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς το ενημερωτικό δελτίο για την προαιρετική δημόσια πρόταση που υπέβαλε η Reggeborgh Invest μέσω της θυγατρικής της RB Ellaktor προς όλους τους μετόχους της Ελλάκτωρ, προσφέροντας 1,75 ευρώ ανά μετοχή.