Το CNN ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει μια υπηρεσία συνδρομής streaming, το CNN+, το πρώτο τρίμηνο του 2022. Περιγράφοντας το CNN+ ως υπηρεσία με παγκόσμιες ειδήσεις, πληροφορίες και lifestyle, το CNN δήλωσε ότι η νέα πλατφόρμα θα εξυπηρετεί θαυμαστές του CNN, άτομα που ενδιαφέρονται έντονα για ειδήσεις και άτομα που τους αρέσει το ποιοτικό non-fiction.

Το CNN εφηύρε τις τηλεοπτικές ειδήσεις το 1980, όρισε τις διαδικτυακές ειδήσεις το 1995 και τώρα κάνει ένα σημαντικό βήμα στην επέκταση των ειδήσεων με την έναρξη μιας συνδρομητικής υπηρεσίας άμεσης ροής προς τους καταναλωτές το 2022.

On demand εκπομπές

Το CNN+ θα περιλαμβάνει πρωτότυπο ζωντανό πρόγραμμα και on demand εκπομπές ξεχωριστές από αυτές που προβάλλονται σε δίκτυα CNN, CNN International, HLN και CNN en Español. Το CNN δήλωσε ότι αναμένεται να παρέχει μεταξύ 8 και 12 ωρών ζωντανό καθημερινό πρόγραμμα όταν η υπηρεσία ροής θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου έτους. Πολλές από τις εκπομπές της υπηρεσίας θα περιλαμβάνουν κεντρικούς παρουσιαστές του CNN, καθώς και αρκετά νέα πρόσωπα.

Το CNN+ θα βασιστεί σε μια βάση αναφοράς παγκόσμιας κλάσης και μιας δέσμευσης να φτάσει στο κοινό του όπου κι αν βρίσκεται.Ως ένα αξιόπιστο και αναγνωρισμένο όνομα στις ειδήσεις, το CNN έχει απαράμιλλη παγκόσμια εμβέλεια, ταλέντο παγκόσμιας κλάσης και μια βαθιά υπάρχουσα βιβλιοθήκη περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων βραβευμένων σειρών και ταινιών. Σύμφωνα με το CNN, πέρα από την τηλεοπτική δραστηριότητα, η οποία παραμένει στον πυρήνα, θα προσφέρει στους καταναλωτές ένα προϊόν streaming που αυξάνει την εμβέλεια και το εύρος του σήματός του με τρόπο που κανείς άλλος δεν κάνει.

Φυσικά, άλλα δίκτυα θα διαφωνούσαν. Το NBC News και το NBC’s Today έχουν και τα δύο υπηρεσίες streaming (ξεκίνησαν το 2019 και το 2020 αντίστοιχα), οι οποίες αναπτύσσονται με τριψήφια ποσοστά κάθε χρόνο. Το NBC ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι το Peacock’s The Choice έχει μετονομαστεί σε MSNBC’s The Choice. Το NBC έχει ήδη αυτά τα τρία δίκτυα streaming ως πρόσθετο περιεχόμενο.