Η απόδραση του Βασίλη Παλαιοκώστα από τις φυλακές του Κορυδαλλού έχει μείνει στην ιστορία ως μια από τις πιο κινηματογραφικές που έχουν γίνει και φαίνεται πως έδωσε έναυσμα στο Χόλιγουντ για να ασχοληθεί μαζί του. Δεν είναι και μικρό κατόρθωμα να αποδρά κανείς από τις φυλακές με ελικόπτερο, ενώ και οι θρύλοι για τη μετέπειτα ζωή του κλέβουν τις εντυπώσεις.

Όπως μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ του Mega, το Χόλιγουντ ετοιμάζει να κάνει ταινία με τη ζωή και τη δράση του Έλληνα “Most Wanted”, καθώς η ιστορία του απέκτησε ενδιαφέρον και εκτός συνόρων. Ενδέχεται, επίσης, το σενάριο της δράσης του Παλαιοκώστα να γίνει σειρά αντί για ταινία και αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί από το στούντιο που θα αποκτήσει τα δικαιώματα.

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Λινό, υπεύθυνος επιχειρηματικών υποθέσεων Kaleidoscope, τουλάχιστον πέντε πασίγνωστα χολιγουντιανά στούντιο “σφάζονται” για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του project. “Έχουμε πολλές προτάσεις από μεγάλα studio, σκηνοθέτες και συγγραφείς”, είπε ο κος Λινός, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τον πρωταγωνιστικό ρόλο να ενσαρκώσει κάποιος Έλληνας ηθοποιός.

Ο Έλληνας “φαντομάς” παραμένει άφαντος από το 2009 και τα σενάρια για το που βρίσκεται δίνουν και παίρνουν. Όπως είπε στο Mega ο Κωνσταντίνος Λινός, υπάρχουν εικασίες που υποστηρίζουν ότι ο Βασίλης Παλαιοκώστας βρίσκεται στα Βαλκάνια, ενώ άλλοι λένε ότι ζει στο Άμστερνταμ και έχει φάρμα με τουλίπες.

Διαβάστε ακόμη: