Η εμφάνιση της Σελίν Ντιόν στο Παρίσι καθήλωσε όλο τον πλανήτη, με την παρουσία της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Τομά Ζολί, προχώρησε σε λεπτομέρειες για την καθηλωτική εμφάνιση της Σελίν Ντιόν στον Πύργο του Άιφελ.

Όπως είπε οι πρόβες για την εμφάνιση της Σελίν Ντιόν στον πρώτο όροφο του Πύργου του Άιφελ και την ερμηνεία του «Hymne à L’Amour» της θρυλικής Εντίθ Πιαφ, πραγματοποιήθηκαν στις 3 τα ξημερώματα της παραμονής της τελετής έναρξης.

«Όταν έφτασε της παρουσιάσαμε δύο επιλογές χώρου για την εμφάνισή της. Η πρώτη ήταν στο Τροκαντερό» είπε ο Ζολί με την Σελίν Ντίον να είναι κατηγορηματική.

«Θα προσπαθήσω αλλά εγώ θα τραγουδήσω εκεί πάνω ανεξάρτητα του αν θα φυσάει, θα χιονίζει ή θα βρεχει. Εγώ θα τραγουδήσω στον πρώτο όροφο του Πύργου του Άιφελ. Αυτή ήταν η αρχική σου ιδέα και είναι το όνειρο μου εδώ και παρά πολύ καιρό» ήταν η απάντηση που έδωσε η Καναδή τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με τον Ζολί «το όνειρό της ήταν να τραγουδήσει στον Πύργο του Άιφελ χωρίς playback και αυτό που ακούσατε είναι η φωνή της. Αυτό που είδατε είναι μια σιδηρά κυρία πάνω σε μια δεύτερη “σιδηρά κυρία” όπως ο Πύργος του Άιφελ».

 

Διαβάστε ακόμη: