Η Σελίν Ντιόν έφτασε χθες στο Παρίσι ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με τις φήμες να φουντώνουν ότι θα εμφανιστεί στη σκηνή της τελετής έναρξης.

Η 56χρονη τραγουδίστρια φαίνεται πώς θα κάνει μια εμφάνιση-έκπληξη που αναμένεται να εντυπωσιάσει τους εκατομμύρια θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο.

Θα εμφανιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Σελίν Ντιόν;

Η Καναδή σταρ μάλιστα φέρεται ότι θα πληρωθεί 2 εκατομμύρια δολάρια για να εμφανιστεί στην τελετή έναρξης στην γαλλική πρωτεύουσα. Σύμφωνα με το TMZ, η Σελίν Ντιόν πρόκειται να ερμηνεύσει μόνο ένα τραγούδι.

Η Ντιόν εθεάθη χθες να κάνει check-in στο ξενοδοχείο Royal Monceau στο Παρίσι, με μια πηγή να επιβεβαιώνει στο Page Six ότι αναμένεται να εμφανιστεί.

Αυτό θα σηματοδοτούσε την πρώτη της εμφάνιση πάνω στη σκηνή για να τραγουδήσει εδώ και χρόνια.

Το 2021, η τραγουδίστρια του «My Heart Will Go On» διέκοψε τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας λόγω μυϊκών σπασμών.

Στη συνέχεια αποκάλυψε τον Δεκέμβριο του 2022 ότι είχε διαγνωστεί με σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου, μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που προκαλεί επώδυνη και προοδευτική μυϊκή ακαμψία.

Παρά την σκληρή μάχη που δίνει, η Ντιόν είναι αποφασισμένη να δώσει μια συναυλία για τους θαυμαστές της για άλλη μια φορά.

Τους τελευταίους μήνες, έχει κάνει πολλά βήματα για να επιστρέψει ξανά στο προσκήνιο. Έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στα βραβεία Grammy 2024 τον Φεβρουάριο για να απονείμει το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς στην Τέιλορ Σουίφτ.

Στη συνέχεια, εμφανίστηκε σε αγώνες χόκεϊ με τους γιους της ενώ πρόσφατα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της γαλλικής Vogue.

Περπάτησε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της «I Am: Celine Dion», όπου μιλά για την σπάνια ασθένειά της ενώ δείχνει πλάνα από τον σκληρό αγώνα που δίνει με το σύνδρομο.