Η Κιμ Καρντάσιαν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου σε δικαστήριο του Λος Άντζελες στον Κάνιε Γουέστ, έπειτα από επτά χρόνια γάμου.

Παρά τον χωρισμό, το κλίμα είναι φιλικό ανάμεσα στους δυο τους. Είναι υπέρ της κοινής επιμέλειας των παιδιών, ενώ κανένας από τους δύο δεν προσβάλλει το προγαμιαίο συμβόλαιο, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το People.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει και πως πλησιάζουν σε διακανονισμό. Κάπως έτσι πέφτουν οι τίτλοι τέλους στη σχέση ενός εκ των πιο διάσημων ζευγαριών της Showbiz.

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ παντρεύτηκαν στην Ιταλία το 2014 και μαζί απέκτησαν τέσσερα παιδιά. Για τον Γουέστ ηλικίας σαράντα τριών ετών ήταν ο πρώτος γάμος ενώ για την Καρντάσιαν ηλικίας σαράντα ετών ο τρίτος.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2012 και το 2013 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τη North. Την ίδια χρονιά ο Γουέστ της έκανε πρόταση γάμου και οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 24 Μαΐου 2014, σε ένα αναγεννησιακό κάστρο στη Φλωρεντία.

Η είδηση για την αίτηση διαζυγίου έρχεται έπειτα από μία ταραχώδη περίοδο για το ζευγάρι. Το περασμένο καλοκαίρι όλα έδειχναν ότι βρίσκονται στα πρόθυρα του χωρισμού, έπειτα και από το δημόσιο ξέσπασμα του Γουέστ που κατηγόρησε την Καρντάσιαν ότι προσπάθησε να τον κλείσει σε ψυχιατρική κλινική.